Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ο πρώτος ανεπίσημος τίτλος...

Η ομάδα μας ήταν συνεπείς σε ακόμα ένα σημαντικό ραντεβού με την ιστορία. Μέσα στο κλουβί μπροστά σε 100 περίπου Λέοντες κέρδισε την ΕΝΑ ΑΘΗΑΙΝΟΥ με 9-3 τελειώνοντας το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην κορυφή. Σε αυτό τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα μας πέτυχε 7 νίκες 1 ισοπαλία και μια ήττα.

Να περάσουμε στο παιχνίδι μας τώρα όπου η κίτρινη μηχανή μπήκε πολύ δυνατά και στο πρώτο πεντάλεπτο προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα που σημείωσε ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥ. Η ομάδα από την ΑΘΗΑΙΝΟΥ αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 για να απαντήσει άμεσα η ομάδα μας δις με ΜΑΡΙΟ ΙΩΑΝΝΟΥ κάνοντας το 4-1. Το σκορ αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 1 λεπτό δεχτήκαμε γκολ από την ΕΝΑ ΑΘΗΑΙΝΟΥ και λίγο αργότερα ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥ με δύο προσωπικά τέρματα άνοιξε την Ψαλλίδα γράφοντας το 6-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η ομάδα μας συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και ο αρχηγός μας ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΔΡΟΚΛΗΣ με πλασέ έκανε το 7-2. Την μεγάλη βραδιά έκλεισε με δύο υπέροχα τέρματα των GLEB και ΠΕΤΡΟΥ που διαμόρφωσαν το τελικό 9-3.

Ακόμα μια φουτσαλική βραδιά πέρασε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Πολύ καλό κλίμα υπήρχε στην κερκίδα με τις ομάδες να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που το απόλαυσε. Το παιχνίδι ήταν αθλητοπρεπέστατο και η διαιτησία των κυρίων ΑΝΤΩΝΗ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ πολύ καλή.

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας θα γίνει και πάλι στο κλουβί την ερχόμενη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ όπου θα φιλοξενήσουμε την ομάδα του ΑΟΕ. να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα μας κέρδισε μέσα στο ΑΚΑΚΙ με 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: