Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Αποχώρηση και παραίτηση.

Ο αγώνας μεταξύ ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ στο "Νίκος Σολομωνίδης", στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής κατακυρώθηκε υπέρ του ΑΠΟΕΛ με 20-0. Την απόφαση αυτή έλαβε το βράδυ της Πέμπτης (3/12) η Δικαστική επιτροπή της ΚΟΚ.

Ως γνωστό η συνάντηση δεν ξεκίνησε καν, επειδή υπήρχε πρόβλημα με τον ηλεντρονικό πίνακα του γηπέδου. Ένσταση για κατακύρωση του αγώνα υπέρ τους, είχε υποβάλει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΛ δεν μηδενίστηκε, αλλά παίρνει ένα βαθμό, λες και έγινε το παιχνίδι κανονικά και ηττήθηκε!

H απόφαση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της διοίκησης του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ και φέρονται αποφασισμένοι να αποχωρήσουν απο το πρωτάθλημα, αλλά και απο την διοργάνωση του Eurochallenge. Οι επίσημες τοποθετήσεις για τυχόν αποχώρηση θα γίνουν την Παρασκευή.

Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ και αντιπρόεδρος της ΚΟΚ, Δημήτρης Παλάλας, εξετάζει το ενδεχόμενο υποβολής παραίτησης με αφορμή την συγκεκριμένη απόφαση της Δικαστικής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DEN paei allo. Einai gia na trellenesai. Exoumen toulaxiston 2 ypourgous dilomenous Aelistes. Ena swro voulevtes einai Aelistes. O proedros tou DHKO en dilomenos Aelistas. O proedros tis dimokratias kai o Sofokleous gnorizontai prosopika.
Kai pali, KOP, KOK, klp mas gamoun xwris salio.

DEN zitoume evnoia alla dikaiosyne. Oi alites einai san kratos en kratei. Den kserw mporoun na katharisoun ta pragmata. Xreiazetai paremvasi tou kratous kai RIZIKH anadiorganwsh tis domis, systasis kai tropou leitourgiaw twn athlitikwn swmatwn.

Tartarean - AEL είπε...

φίλε μου έχεις δίκαιο. Όμως είναι άλλος κομματικός χώρος που κινεί την ΚΟΚ και την ΚΟΠ.

Αυτή την στιγμή το Αποέλ ελεγχει τα πάντα. Είναι πολύ δύσκολο να σπάσει αυτή η δύναμη που διμιούργησαν στον χώρο του αθλητισμού. Διακλαδοθήκαν τόσο βαθιά και η βρωμιά είναι τόσο βαθιά που δύσκολα μπορεί ένας να πάει εναντίον τους. Μόνο αν συσπειρωθούν και άλλα σωματεία αλλά δυστυχώς βλέπουμε τους όλους να είναι κομπάρσοι στο θέατρο του παραλόγου.