Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Τελευταία νέα...

Οι εξελίξεις τρέχουν στην ομάδα μας τις τελευταίες μέρες. Λόγω εορτών δώσαμε άδεια στους εαυτούς μας και επανήρθαμε δριμύτεροι για καθημερινή ενημέρωση του μπλοκ μας.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας ήρθε ξημερώματα Τετάρτης και θα πατήσει για πρώτη φορά στο βοηθητικό το απόγευμα όπου και θα γίνει η προπόνηση της ομάδας μας. Μεταφέρθηκε από το πρωί στο απόγευμα για αυτούς ακριβώς τους λόγους για να μπορέσει ο νέος coach να δει το υλικό μας. Ο Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ θα υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας. Προς το παρόν η διοίκηση παγιοποίησε τις αποδεσμεύσεις που είχε κατά νου να πράξει μέχρι ότου πάρει και την άποψη του Ούχριν μιας και μπορεί να διαφωνεί με κάποιους από αυτούς.

Ο Κροστανόφσκι πέρασε χθες από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και αν όλα βγουν θετικά σήμερα το πρωί τότε ο ποδοσφαιριστής θα θεωρείται ποδοσφαιριστής της ομάδας μας μιας και θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας που φαίνεται να υπόγραψε με την ομάδα μας. Ο Κροστανόφσκι θα είναι η δεύτερη μας χειμερινή μεταγραφή μετά τον διεθνή Πορτιέρο French όπως τον αποκαλούν.

Τέλος θα χαρακτηρίζαμε πολύ ύποπτη την συμπεριφορά του Ουόν που επιμένει τραυματίας τις τελευταίες εβδομάδες. Όπως έχουν τα πράγματα ο ποδοσφαιριστής δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Εθνικό αφού στην χθεσινή προπόνηση αποχώρησε μη μπορώντας να ακολουθήσει το πρόγραμμα.
Λέμε για ύποπτη συμπεριφορά μιας και στα σκαριά υπάρχει το ενδιαφέρον της Στεάουα Βουκουρεστίου όπου προπονητής εκεί είναι ο Μίχαϊ Στοίκιτσα. Ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του σε Ρουμάνικη εφημερίδα είπε πως θα ήθελε πάρα πολύ να αγωνιστεί εκεί. Απ την άλλη ο πρόεδρος της Ρουμάνικης ομάδας θεωρεί σίγουρη μεταγραφή τον Ουόν με φήμες να λένε πως θα έχει ετήσιες απολαβές €400,000 πράγμα παράλογο για τα Ρουμανικά δεδομένα. Η διοίκηση της ομάδας μας πάντως επιμένει πως ο Ουόν δεσμεύεται με συμβόλαιο χωρίς ρήτρα και κοστολογείται στο € 1,000,000 και δεν παραχωρείται αν δεν πάρει το ανάλογο ποσό.


Ο αρχηγός της ομάδας μας Σίμος Κρασάς επέστρεψε στην πρώτη ομάδα μετά από ενάμιση μήνα τιμωρίας. Ως γνωστό ο αρχηγός είχε μια διαμάχη με τον τέως προπονητή μας Νιρ Γκλίγκερ όπου και τον έθεσε εκτός ομάδας να προπονείται με τα δεύτερα. Σημαντική η επιστροφή του Σίμου απλά ευχόμαστε να βρει και αυτός τον παλιό καλό του εαυτό επιτέλους. Μιας και η ΑΕΛ κάνει αλλαγές ας αλλάξει και αυτός το αγωνιστικό του πρόσωπο.

Τέλος αναφέρουμε το ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον Ρικάρτο Φερναντέζ. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε από τον μάνατζερ του και η ΑΕΛ έκανε αντιπρόταση με πιο φυσιολογικές απολαβές και αναμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή. Αναφέρουμε πως δεν έχει άλλη πρόταση για να αγωνιστεί στην Κύπρο. Φυσικά αν και εφόσον υπάρξει θέμα συνεργασίας ο ποδοσφαιριστής δεν υπογράφει συμβόλαιο αν δεν περάσει από εργομετρικές αλλά και ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Πληροφορίες λένε πως ο ποδοσφαιριστής αναμένει απάντηση για τυχών συνεργασία του με το Αποέλ αφού έριξαν και εκεί τα δίχτυα τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

An etsi exoun ta pramata me Ouon, prepei na faei kamposous patsous giati epiran ta myala tou aera.

O Fernandez prepei na piastei sfixta pou tin arxi. Elpizw na exoun ginei oi aparaitites proeidopoieiseis ston paixti kai ston manager tou.

Einai kalo pou o proponitis einai latris tis peitharxias.

Tartarean - AEL είπε...

logiko einai file na paroun ta myala tou aera. Einai enas paixtis pou brethike apo tin afaneia ksafnika sta perizitita. An akousis ta simbolaia pou tou proteinoun kai egw na eimoun tha louloupizan ta matakia mou. Omws an thelei kariera prepei na minei prosgiomenos.

O Fernandez gia mena einai megalo erwtimatiko. Den xarika alla oute kai arnitikos eimai. Anameno na ton dw sto gipedo me tin efxi pws tha dw kati diaforetiko apo afto pou apedwse me anomali. Makari na mas paiksei to miso pou epaikse sto apoel...As proseksoun tin zwi pou kanei...