Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

«Δεν γουστάρουμε να μπούμε στη μέση…»

"Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με αυτή την ανακοίνωση, θέλει να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών ομάδας της Λευκωσίας. Η δήθεν ευχαρίστηση που εκφράζεται, μέσο της ανακοίνωσης, για την πρόκριση της ομάδας μας στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου, είναι απαράδεκτη για εμάς! Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια των συγκεκριμένων οπαδών.

Πρώτιστο μέλημα των συνδέσμων φιλάθλων, κύριοι, είναι η καταπολέμηση της βίας, για την οποία μάλιστα γίνεται και τόσος ντόρος το τελευταίο καιρό. Οι ευθύνες των συνδέσμων φιλάθλων στο θέμα αυτό είναι τεράστιες. Ο κάθε συνδεσμίτης, οποιασδήποτε ομάδας, φέρει το βάρος της ευθύνης για την αποφυγή πράξεων βίας, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Τουλάχιστον όσο του το επιτρέπουν οι συνθήκες αλλά και στο μέτρο των δυνατοτήτων του!

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, έδωσε δείγματα της δουλειάς που κάνει στο θέμα αυτό. Όσο αφορά τα δήθεν συγχαρητήρια της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως οι οργανωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Λ., δεν γουστάρουν να μπουν στη μέση της κόντρας, που μαίνεται, ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων της Λευκωσίας!

Μια κόντρα η οποία ανάγκασε τους φιλάθλους όλων των ομάδων να εισέρχονται στα γήπεδα με την πολιτική τους ταυτότητα στο χέρι! Μια κόντρα που αναγκάζει τους οπαδούς, όλων των ομάδων, να απουσιάζουν από τις δουλείες τους, αν θέλουν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο! Μια κόντρα η οποία κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη ανακοίνωση, στην οποία μπορούσατε κύριοι να στείλετε το μήνυμα που θέλετε χωρίς να αναφερθείτε καν στο όνομα της δικής μας θρησκείας!! Εμάς αφήστε μας στο κόσμο μας!! Αν εσείς οι ίδιοι δεν σκέφτεστε ότι ένας δικός σας οπαδός, ένας συνάνθρωπος σας χαροπαλεύει, για τα δικά σας κούφια μυαλά και συνεχίζετε το ίδιο τροπάριο, δεν φταίμε εμείς!!

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δεν πρόκειται να παρέμβει ξανά για το συγκεκριμένο θέμα και ούτε πρόκειται να συμμετάσχει σε δημόσιο διάλογο με κανένα!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: