Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Θα ξηλωθεί η ομάδα.

Επαφές με πέντε ακόμη και με έξι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσει σήμερα η διοίκηση της ομάδας μας προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα αποδέσμευσης τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μερικά απο τα ονόματα που θα ακουστούν θα προκαλέσουν αίσθηση στο κόσμο μας αφού θεωρούνται πρωτοκλασάτοι.

Οι διοικούντες μας, που χθες κάθισαν σε συνεδρία αποφάσισαν να υλοποιήσουν την απόφαση που εδώ και καιρό έχουν πάρει για να «ξηλώσουν» την ομάδα αφού θεωρούν ότι κάποιοι απο τους παίκτες έχουν μεγάλη ευθύνη σχετικά με την πορεία της ομάδας μας.

Προς το παρών δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματα που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» καθώς οι διοικούντες θέλουν οι παίκτες να ενημερωθούν απο την ομάδα και όχι απο τα Μ.Μ.Ε. Κάποια από αυτά μπορούμε να τα υποψιαστούμε άλλα δεν θα αναφέρουμε έτσι απλά τις υποψίες μας. Ας αφήσουμε τους διοικούντες να κάνουν την δουλειά τους.

Με βάση πληροφορίες οι παίκτες που θα αποτελέσουν παρελθόν δεσμεύονται με συμβόλαια και ως εκ τούτου θα πρέπει οι δύο μεριές να έρθουν σε συμφωνία. Αν δεν υπάρξει συμφωνία η διοίκηση δεν προτίθετε να επιβαρινθεί οικονομικά.

Ανάμεσα στη λίστα υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που η διοίκηση δεν προτίθεται να συζητήσει καν αφού η απόφαση αποδέσμευσης έχει ήδη παρθεί.

Δεν αποκλείεται σήμερα οι διοικούντες να δημοσιοποιήσουν τις προθέσεις τους αφού επιθυμούν να ξεμπερδεύουν μια και καλή με τις αποχωρήσεις παικτών και να ασχοληθούν με την ενίσχυση.

Σάσα Στογιάνοβιτς.
Η ήττα του Άρη πιθανότατα να έπαιξε σημαντικό ρόλο όσον αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφή του Σάσα Στογιάνοβιτς. Μετά την ήττα απο την ΑΠΕΠ η «ελαφρά ταξιαρχία» βρίσκεται σε επισφαλή θέση όσον αφορά την παραμονή της και οι διοικούντες της δεν επιθυμούν την αποδυνάμωση του έμψυχου υλικού.

Ετμάρ, Σαβέντρα και Μάρκασα είναι μερικά απο τα ονόματα που φαίνεται να απασχολούν τη διοίκηση μας χωρίς ωστόσο οι διοικούντες να επιβεβαιώνουν. Οι πληροφορίες μας λένε πως θα προχωρίσουμε και στις 4 μεταγραφές που δικαιόμαστε στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου και θα προέρχοντε κυρίως από την Κυπριακή αγορά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oi kiniseis prepei na einai PROSEKTIKES kai stoxevmenes. Prepei na xtizoume panw sta thetika kai oxi na xaloume adiakritws.

Ksereis poioi einai aftoi pou den paizoun gia na diwksoun ton proponiti?

Ανώνυμος είπε...

Η κίνηση για τερματοφύλακα είναι καλή και ελπίζω να μας βγει - να μην είναι κρέας όπως τον Εμπέντε πέρσι. Αυτό δείχνει ξανά ότι οι υπεύθυνοι έχουν μάτι και βλέπουν σε ποιές θέσεις πονάμε.

Όσο αφορά το κέντρο, το λέω για χιλιοστή φορά: χρειαζόμαστε όχι απλά κόφτες ή πλάγιους (wingers)κλπ. Οποιοι και να'ναι πρέπει πρωτίστως να μπορούν να κρατούν την μπάλα, να ξεμαρκάρονται και να βλέπουν γήπεδο. Να οργανώνουν και να πασάρουν ΚΑΛΑ, να "σερβίρουν" που λέμε. Αυτό είναι κύριο μέλημα του επιθετικού μέσου αλλά όχι μόνο. Αν ο κόφτης μπορεί επίσης να πασάρει ΚΑΛΑ, αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

Οι μέσοι που έχουμε τώρα, μόλις πιεστούν λίγο δεν μπορουν να στείλουν την μπάλα με εμπιστοσύνη πέρα από τα πέντε μέτρα.

Όσο για απρόβλεπτες κινήσεις, πάσες-τρύπες, πάσες στον κενό χώρο, στην πλάτη της άμυνας, κλπ.κλπ σ'αυτά έχουμε ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα. Γι' αυτό έχουμε και πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Εν κατακλείδι: χρειαζόμαστε μέσους που να "μιλούν" στην μπάλα.

My two cents!

Tartarean - AEL είπε...

Filoi mou kalimera kai xronia sas polla. Apologoumaste gia tin makra mas apousia alla eixame ena texniko problima kai den mporousame na grapsoume. Fysika itan kai oi giortes.

File mou den mporw na grapsw dimosia to poioi einai oi pextes pou den paizoun gia na fygei o proponitis. Nai gnwrizoume alla den einai swsto na grapsoume kati kai na dimiourgisoume kako stin omada mas.

O Termatofylakas einai poly kalos pou pirame egnosmenis aksias. To thema einai na mas vgei pou leme podosferika.

Oson afora to kentro exeis dikaio. Theloume paladoro me podosferiko myalo pou na mporei na moirazei paixnidi kai na deinei kathetes mpalies.

Exei ekselikseis arketes. As anamenoume akoma liges meres...