Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Άντε να τελειώνουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Σάββατο βράδι, σήμερα θα ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις της διοίκησης μας, που έκατσε σε έκτακτη συνεδρίασαση μετά την ήττα από την ΑΕΠ, για το κεφάλαιο τεχνική ηγεσία. Οι πληροφορίες μας τείνουν στο οτι είναι εξαιρετικά περιορισμένες οι πιθανότητες να μην προκύψει διαζύγιο με τον τεχνικό της ομάδας μας Νιρ Κλίγκερ.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημα ξεκάθαρη τοποθέτηση οτι το διαζύγιο θα βγει ΑΕΛ -Κλίγκερ, αλλά με βάσει την διαμορφωθείσα κατάσταση και την έντονη πίεση που ασκεί ο κόσμος της ομάδας μας προς τους διοικούντες, μάλλον είναι "αναγκασμένοι" να πάρουν απόφαση για αποδέσμευση του.

Η αλήθεια είναι οτι ο Γκλίγκερ ύστερα απο τη χθεσινή (νέα) εκτός έδρας ήττα απο την Πάφο, έχει χάσει πλήρως την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου, μηνύματα που λογικά δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους διοικούντες...

Να μην ξεχνάμε οτι τα εκτός έδρας παιχνίδια αποτελούν την πλέον κακή μας εικόνα στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας έχει βγει έξι φορές εκτός Λεμεσού, με το κλείσιμο του πρώτου γύρου, νικήσαμε Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα (δυο ομάδες που είναι υποψίφιες για υποβιβασμό), ενω γνώρισαν στα άλλα τέσσερα την πικρή γεύση της ήττας. Κατά σύμπτωση έχασαν σε όλα με το ίδιο σκορ 1-0, απο Ανόρθωση, Πέγεια, Ερμή και Πάφο.

Μέσα απο τον συγκεκριμένο απολογισμό, προκύπτει το συμπέρασμα οτι όταν η αποστολή της ομάδας...ανέβει στο λεωφορείο με κατεύθυνση γήπεδο άλλης πόλης, κάτι παθαίνει και δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Η ευθύνη βαραίνει περισσότερο τον προπονητή, χωρίς να λέμε οτι είναι άμοιροι ευθυνών οι ποδοσφαιριστές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: