Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Πολλές οι απουσίες...

Οι ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει ο Λοίζος Κακογιάννης προκαλεί δυσάρεστο πονοκέφαλο στο Νίρ Κλίγκερ που βλέπει τις επιλογές του στο χώρο της άμυνας να μειώνονται. Νοουμένου ότι ο Έτβιν Ουόν είναι απών, σε περίπτωση που ο Κακογιάννης δεν τα καταφέρει τότε δεν αποκλείεται να επιστρατευτεί ο Στέλιος Πάρπας που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον άφησε εκτός ομάδας στο παιγνίδι της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα εκτός ομάδας παρέμειναν οι Ουόν, Ρόκε και Χαραλάμπους που είναι τραυματίες όπως επίσης και οι νεαροί Πίτσιλλος και Άλι. Στην λίστα απόντων προστέθηκε και ο Πέδρο Τοράο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα και κρίθηκε ανέτοιμος. Για πρώτη φορά ο Ισραηλινός επέλεξε να ταξιδέψει στη Λευκωσία με τρεις τερματοφύλακες αφού στην αποστολή περιλαμβάνεται και το όνομα του Άουνσμιντ.


Ο Ισραηλινός τεχνικός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών. Όπως συνηθίζει στα τελευταία παιγνίδια ο Νίρ Κλίγκερ έκρυψε τα χαρτιά του όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας που δεν αναμένεται να έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το αρχικό σχήμα του ΓΣΠ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Toutos o Jovanovic tou Ari ti leei re Tartare? En kalos?

Tartarean - AEL είπε...

File mou o Sasa Stogianovic gia mena einai ekpliksi pou irte Kypro kai gia na agwnizete ston ARI. Einai Serbikis sxolis.

einai pextaros. Bravo stin dioikisi giati ebale to xeri bathia.

Ανώνυμος είπε...

Ksereis an eshiei kanena clip sto youtube na doume?

Ανώνυμος είπε...

Oute me 10 en mporoume na skoraroume. Gamw tin poutana mou gamw. Aparadekti epithetiki symperifora, na kratoun tin mpala kai na min kseroun ti na kanoun. O proponitis exei megali efthini gi'auto.

Tartarean - AEL είπε...

Φίλε μου συγνώμη που δεν απάντησα άμεσα στα μηνύματα σου αλλά είμουν πολλά θυμωμένος και δεν άντεχα τίποτα. Τα άρθρα σήμερα τα έκανα που έκατσαν λίγο ας πούμε τα νεύρα μου.

Φίλε είναι απαράδεχτοι πρώτα οι ποδοσφαιριστές μας. Ευθύνη φέρει και ο Γκλίγκερ όμως οι ποδοσφαιριστές έχουν πρώτα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Με την ίδια ενδεκάδα που κέρδισες την Ομόνοια μπήκες όπως τα μουνιά. Άτε ασηχτήρ ούλοι τους ρε φίλε.