Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Έπιασε Δουλειά ο νέος προπονητής Ντούσαν Ούχριν.

Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της ΑΕΛ πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Ντούσαν Ούχριν. Ο Τσέχος προπονητής αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας, μετέβη στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΡΗ όπου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση για να γνωρίσει και να προπονήσει για πρώτη φορά τους νέους του ποδοσφαιριστές.

“Ελπίζω να αγωνιστούμε στο Europa League…”
Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ λίγο πριν την εναρξη της προπόνησης ο κ. Ούχριν τόνισε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ σήμερα, θα πρέπει όμως πρώτα να συναντήσω και να γνωρίσω τους ποδοσφαιριστές μου, προτού πω περισσότερα. Θέλω να ανεβάσουμε την ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα και ελπίζω να αγωνιστούμε στο Europa League. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι από το πρωί καθώς δεν έχουμε πολύ χρόνο. Θέλω να μάθω τους ποδοσφαιριστές και τις θέσεις τους και στη συνέχεια θα αλλάξω μερικά πράγματα στην ομάδα, όπως το σύστημα που θα χρησιμοποιώ που είναι το 4-4-2.”

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες που έχει αλλά και για τους στόχους της νέας του ομάδας ο Τσέχος τεχνικός δήλωσε ότι δεν μπορεί να αναφέρει κάτι αφού είναι στην Κύπρο εδώ και μερικές ώρες και πως θα μπορέσει να εκφέρει γνώμη για όλα αυτά σε περίπου 2 μήνες. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν γνωρίζει την ιδιαίτερη σχέση του πατέρα του με την ΑΕΛ και αν έχουν μιλήσει γι’ αυτήν ο κ. Ούχριν τόνισε: “Έχουμε μιλήσει και γνωρίζω αρκετά γι’ αυτή την επιτυχία πόσο σημαντική ήταν για τον σύλλογο αλλά και για τον πατέρα μου, ωστόσο δεν μπορέσαμε να πούμε περισσότερα καθώς δεν υπήρχε χρόνος αφού έπρεπε να ετοιμάσω τα πράγματα μου στα γρήγορα και να έρθω στην Κύπρο.”

Στα ΜΜΕ μίλησε και ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσος Παλλαρής λέγοντας: “Ο κ. Ούχριν είναι μεν νεαρός προπονητής με αρκετά όμως καλή καριέρα στο εξωτερικό, σε Τσεχία και Ρουμανία, όπου έχει οδηγήσει και ομάδες στην Ευρώπη. Περιμένουμε να δείξει το ίδιο έργο και στην δική μας ομάδα που είναι ασφαλώς η έξοδος στην Ευρώπη.”

Εκτός Ρόκε-Ουόν...
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, απόν από την προπόνηση ήταν ο Έντβιν Ουόν, ο οποίος τελικά σύμφωνα και με την νέα γνωμάτευση των γιατρών, θα χρειαστεί ακόμη λίγο καιρό για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Έλιο Ρόκε και Παντελής Πίτσιλλος ενώ ο Πέδρο Τοράο προπονήθηκε στο γυμναστήριο. Ο 32χρονος Πορτογάλος θα μεταβεί αρχές Ιανουαρίου στην Ελβετία όπου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με το χρονικό διάστημα αποχής του από τα γήπεδα να έχει καθοριστεί από τους γιατρούς γύρω στους τρεις μήνες. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι προαναφερόμενοι τραυματίες δεν θα είναι στην διάθεση του κ. Ούχριν για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας (Τσίρειο Στάδιο, 19:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: