Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Με την ίδια ενδεκάδα προτίθεται να παρατάξει την ομάδα μας ο Νιρ Γκλίγκερ όπου θα ακολουθήσει την φιλοσοφία «ενδεκάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις». Θα είναι έκπληξη εάν γίνει η οποιαδήποτε αλλαγή.

Η ομάδα μας που θα δώσει ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια μέχρι σήμερα αφού ο στόχος του κυπέλλου έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς. Μέχρι στιγμής είναι κοντά στους τρις στόχους που έθεσε η διοίκηση μας και πρέπει οι Λέοντες μας να αρχίσουν από εκεί που τέλειωσαν το Σάββατο το απόγευμα. Το παιχνίδι σήμερα ξεκινάει στης 14.30 και δεν θα υπάρχει προπώληση στα ταμεία του Τσιρείου Σταδίου έτσι όλοι οι οπαδοί μας να τρέξουν να προ αγοράσουν το εισιτήριο τους από την Μπουτίκ στην Βασιλέως Κωνσταντίνου όπου θα μείνει ανοιχτή μέχρι της 12.00μ.μ.μ Ο κόσμος της ΑΕΛ όπως όλα δείχνουν θα δόση βροντερό και πάλι στην ανατολική.

Αγωνιστικά όπως αναφέραμε και χτες θα απουσιάζουν οι Ρόκε, Γκαλτεϊρα, Χαραλάμπους, Κρασάς, Πίτσιλλος και Άγγελος Ευθυμίου. Ο τελευταίος δεν μένει έξω λόγω τραυματισμού αλλά για λόγους τακτικής.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Πανίκος Καϊλής με βοηθούς του τους Ξάνθου και Τούρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: