Τρίτη 28 Απριλίου 2009

“O ΣΥΦΑΕΛ κτυπάει καμπανάκια”!


“Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Α.Ε.Λ., θέλοντας να προτρέξει τυχόν άσχημων καταστάσεων, όσο αφορά τον επαναληπτικό αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου, και έχοντας κατά νου μόνο το fair play, επικοινωνά μαζί σας με αυτή την ανακοίνωση, η οποία σκοπό έχει τη σύσταση της προσοχής όλων σας.
Για την οικογένεια της Α.Ε.Λ., ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο στάδιο, στις 6 Μαίου, είναι ο αγώνας της χρονιάς. Το σωματείο μας, το οποίο για τους οπαδούς του είναι η οικογένεια τους, απέχει από την κατάκτηση οποιουδήποτε ποδοσφαιρικού τίτλου για 20 χρόνια. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι: διοικητική αστάθεια, οικονομικά προβλήματα αλλά και σκάνδαλα, αγωνιστική αστάθεια, διαιτησία… Εμείς θα θίξουμε το θέμα ‘διαιτησία’, μιας και αυτός είναι ο μόνος λόγος από τους πιο πάνω ο οποίος σας αφορά άμεσα και εσάς!! Επειδή δεν θέλουμε να σκαλίσουμε το παρελθόν, όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά γιατί σίγουρα θα χρονοτριβήσουμε, θα επικεντρωθούμε στο παρόν και στο τώρα.
Αυτή τη στιγμή στο σωματείο μας, επικρατεί άριστο κλίμα. Ίσως για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία της Α.Ε.Λ. και μετά από επίμονες προσπάθειες και θυσίες των οπαδών μας, σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας, η Α.Ε.Λ. βρίσκεται ξανά στο σωστό δρόμο, στηριζόμενη σε σωστές βάσεις, οργανωτικές και οικονομικές αλλά και στη μεγάλη μάζα οπαδών που την ακολουθεί πιστά, παντού!! Η εικόνα αυτή καθρεφτίζεται άμεσα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί όπου η Α.Ε.Λ., κατά γενική ομολογία, αγωνιστικά παρουσιάζεται σαν μια από τις καλύτερες τέσσερις ομάδες του τόπου, την ίδια στιγμή που πέρσι τέτοια περίοδο το σωματείο μας πάλευε όχι μόνο για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά και για την ίδια του την σωτηρία!
Κάποιοι όμως, από ότι είδαμε στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου αλλά και στον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας, στη Λευκωσία, συνεχίζουν να συμπεριφέρονται άκρως υποτιμητικά προς το σωματείο μας! Γίναμε μάρτυρες, για πολλοστή φορά, αισχρών διαιτησιών εις βάρος της ομάδας μας! Τους λόγους είμαστε σίγουροι ότι εσείς ( Κ.Ο.Π – Επιτροπή Διαιτησίας ), τους γνωρίζεται καλύτερα από όλους μας!! Άνθρωποι, υποτίθεται διαιτητές, ασέλγησαν εις βάρος τόσο της διοίκησης του σωματείου μας και των ποδοσφαιριστών μας, όσο και εις βάρος του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ!! Ο κάθε φίλαθλος πληρώνει, παρακαλώ, από τη τσέπη του, για να παρακολουθήσει θέαμα κύριοι. Όχι για να βλέπει και να ανέχεται τις ίντριγκες και τις σαπουνόπερες που στήνεται εσείς όλοι. Εσείς που δυστυχώς κρατάτε στα χέρια σας τις τύχες του κατακρεουργημένου από εσάς κυπριακού ποδοσφαίρου!!
Εσείς που η παραίτηση σας, έπρεπε να ήταν προ πολλού γεγονός! Η ψυχρή απάθεια σας, στο θέμα διαιτησία, είναι τόσο προκλητική, που φτάνει στο σημείο πυρπόλησης του αθλήματος μας. Εσείς κύριοι, είστε η κύρια αιτία, η οποία προκαλεί ίσως και όλα τα κακά φαινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου, τα οποία, δόξα συ ο Θεός είναι αρκετά! Είστε ανίκανοι και οι μεν και οι δε!!!!
Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, προειδοποιεί τους πάντες, ότι εάν υπάρξει ξανά διαιτησία, παρόμοια με αυτή που είδαμε στο πρώτο ημιτελικό αλλά και στον αγώνα του Γ.Σ.Π., τότε τα πράγματα θα είναι πραγματικά δύσκολα για όλους!! Αφού γουστάρετε, να πληγώνεται και να καταστρέφετε το ποδόσφαιρο, τότε ετοιμαστείτε όλοι, για όλα!! Απλά συμπεριφερθείτε ξανά εις βάρος της Α.Ε.Λ., όπως πράξατε και στο παρελθόν!!! Η μπάλα είναι στα πόδια σας και ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ φρουρός του σωματείου μας!!
Τέλος, τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα στο Γ.Σ.Π., εμάς δεν μας αφήνουν καθόλου ασυγκίνητους, σε αντίθεση με όλους εκείνους ( τηλεοπτικά κανάλια, παγκύπριοι ραδιοσταθμοί κ.λ.π ), οι οποίοι όπως πάντα μεταμορφώνονται σε στρουθοκαμήλους!! Είστε ηθοποιοί με όλη τη σημασία της λέξης!! Ας διερωτηθούν όλοι οι φίλαθλοι τη σάλος θα ξεσπούσε στα κανάλια και στις εφημερίδες εάν γίνονταν τα επεισόδια αυτά στη Λεμεσό!! Οι επιθέσεις που δέχτηκαν οι οπαδοί μας αλλά και η αποστολή της ομάδας μας, πέρασαν στο ντούκου από όλους σας! Όσο για την αστυνομία?? Τ ι έγιναν οι στρατιές της ΜΜΑΔ, οι οποίες κατακλύζουν τη Λεμεσό, όποτε οι ομάδες σας αγωνίζονται στο Τσίρειο?? Φτάνει κύριοι!! Η κοροϊδία σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!! Η υποτίμηση και η διάκριση για την οποία ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ έκανε λόγο σε πολλές του ανακοινώσεις, αποδεικνύεται ξανά ότι μόνο αβάσιμες δεν είναι!! Πλέον ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του! Όλα εδώ πληρώνονται. Η ζωή κύκλους κάνει”!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: