Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.


Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Να παίζεις μονότερμα την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος αλλά να χάνεις το παιχνίδι με 1 -0 με γκολ του Φρούσου στο 21΄λεπτό. Φέτος δεν λεει να κάτσει υπέρ μας ένα ντέρμπι μιας και σε όλα φέτος θα έπρεπε να παίρναμε βαθμολογικό κέρδος αλλά στο τέλος φύγαμε με την ήττα. Η Ανόρθωση πέτυχε ένα και μοναδικό γκολ μετά από τραγικότατο λάθος της άμυνας μας ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε κυριολεκτικά τους αντιπάλους στα καρέ τους πιέζοντας τους για να πετύχουμε έστω την ισοφάριση όπου δεν ήρθε ποτέ. Ο προπονητής μας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλές ευκαιρίες να αγωνιστούν μέχρι τώρα. Το ντεμπούτο του έκανε με την κίτρινη φανέλα ο Μέλιος Αριστείδου όπου όσο αγωνίστηκε ήταν σχετικά καλός.

Οι φίλαθλοι μας δεν ακολούθησαν την ομάδα αλλά όσοι βρέθηκαν στον γήπεδο, διακόσιοι στο σύνολο, έκαναν αισθητή την παρουσία τους κερδίζοντας την μάχη της κερκίδας τους Βαροσιώτες που ήταν κατά πολύ περισσότεροι μας.

Φάσεις :

-στο 21΄ λεπτό μετά από τραγικότατο λάθος της άμυνας μας ο Φρούσος με ανάποδο ψαλιδάκι κάνει το 1-0.
-Στο 58΄λεπτό μετά από όμορφη ενέργεια του Κλέϊτον δίνει πάσα στον Φρέντυ αλλά το σουτ του τελευταίου δεν ήταν καθόλου καλό.
-Στο 72΄λεπτό φεύγει από δεξιά ο Ροντρίγκεζ μόνος αλλά το πλασέ του έφυγε απελπιστικά άουτ.
-Στο 81΄ λεπτό απευθείας εκτέλεση φαουλ από τον Βάργκας ανάγκασε τον Νάγκι σε εκπληκτική απόκρουση.
-Στο 86΄ λεπτό ένα σουτ του Βάργκας βγήκε άουτ.
-Στο 90΄ λεπτό πάλι σε εκτέλεση φαουλ του Βάργκας ανάγκασε εκ νέου τον Νάγκι σε εκτίναξη.

Κίτρινες Κλέιτον

ΑΕΛ Εμπέντε, Ροντρίγκεζ, Φασότ, Φρέντυ, Λουκά(59’ Γκονζάλες), Κέρκεζ, Κατιάγκα, Ουόν, Κρασάς(70’ Αριστείδου) , Κακογιάννης, Κλέιτον(77’ Βάργκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: