Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Και σήκωσε το, το τιμημένο....


Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω....
Ήταν οι ιαχές που πλημμύριζαν χθες το κλειστό μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα που έγινε μεταξύ της TRB Danoi ΑΕΛ και Ανόρθωσης. Η ομάδα μας κέρδισε τον αγώνα με 3 – 1 σετ και με 3 -2 στις νίκες και στέφθηκε πρωταθλήτρια για την περίοδο αυτή. Είναι το 28ο πρωτάθλημα για το τμήμα της Πετόσφαιρας και ο 215ος τίτλος στο σύνολο για το σωματείο μας.

Η ομάδα της Ανόρθωσης αιφνιδίασε, μπήκε με όρεξη στο παιχνίδι, σε αντίθεση με μας που ήμασταν νευρικοί και αγχωμένοι, έτσι κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 27 – 29 και να δηλώνει ότι δεν θα παραδώσει τα όπλα σε καμία περίπτωση μέσα στην καυτή έδρα που δημιούργησαν οι 800 και πλέον οπαδοί μας.
Εντούτοις, όμως, στη συνέχεια οι φίλαθλοι μας με τις φωνές και τα συνθήματα μας έσπρωξαν τις πετοσφαιρίστριες της ομάδας μας προς την ανατροπή. Πήραν το δεύτερο σετ με 25 – 23 και το τρίτο με 25 – 17 βάζοντας την Transbunker Da Noi ΑΕΛ να χαϊδεύει για τα καλά το τρόπαιο.

Στο τέταρτο σετ ολόκληρος ο ξεσηκωμός του κόσμου βοήθησε τις γαλαζοκίτρινες να έχουν καλή υποδοχή, σέρβις και μπλοκ καταφέρνοντας να επικρατήσουν με 25 – 12 και να παίρνουν το παιχνίδι με 3-1 σετ και συνάμα να πανηγυρίζουν το 28ο πρωτάθλημα στην ιστορία του πετοσφαιρικού τμήματος του Λεμεσιανού συλλόγου. Το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας ήταν το πρώτο ως προπονήτρια για τη Ζανέτ Τζωρτζή Σωκράτους.

Σετ : 27 – 29, 25 – 23, 25 – 17, 25 – 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια: