Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Απολογισμός του Final Four.


Final Four τέλος. Η Πρωτέας Έκα ΑΕΛ πήρε την τέταρτη θέση. Η αλήθεια να λέγετε πως δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο. Φυσικά όλοι μας ήμαστε περήφανοι για την ομάδα μας που αγωνίστηκε στην κορυφαία αυτή Ευρωπαϊκή διοργάνωση όμως πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν θέλαμε μπορούσαμε να καταχτήσουμε την κούπα αυτή. Θα μπορούσαμε τουλάχιστο να αγωνιζόμαστε στο τελικό. Όμως για άγνωστους / γνωστούς λόγους το τελευταίο δίμηνο η ομάδα μας παρουσιάζετε αγνώριστη αγωνιστικά, απείθαρχη χωρίς πάθος. Τα πολλά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η διοίκηση μας φέτος, ιδιαίτερα τα οικονομικά, φαίνεται έφερε λίγο πριν τον τέλος την διάλυση.

Έτσι για την ιστορία η ομάδα μας στον ημιτελικό ηττήθηκε από την Βίρτους Μπολόνια με 83-69. Μέχρι το πρώτο ημίχρονο το πάλεψε η Βασίλισσα όμως από εκεί και πέρα βαρέσαμε διάλυση. Άστοχες οι δηλώσεις του προπονητή που έριξε την ευθύνη μόνο στους Αμερικανούς. Ας κοιτάξει και λίγο πως έπαιζε η ομάδα μας στο παρκέ που έριχνε εκνευριστικά τα τρίποντα σε ένα ματς χωρίς σύστημα χωρίς τίποτα.

Στον μικρό τελικό αντιμετωπίσαμε την BC Triumph όπου και πάλι δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω και την τιμητική Τρίτη θέση. Ηττηθήκαμε δίκαιο με 94 – 82. Έτσι, με αυτή την ήττα η Proteas ΕΚΑ ΑΕΛ καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στο EuroChallenge.

Δεν υπάρχουν σχόλια: