Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Πιστεύουμε στην ανατροπή...


Αφού οι καλαθοσφαιριστές μας χόρτασαν από το φάγωμα του Ντράγκαν χάνοντας στα προηγούμενα δύο παιχνίδια από το αποέλ δύο φορές και έφεραν την ομάδα σε δύσκολη θέση μιας και οι πιθανότητες κατάσταση του πρωταθλήματος ελαχιστοποιούνται, ψες θυμήθηκαν πως παίζετε το άθλημα και κέρδισε καθαρά με σχετικά καλή εμφάνιση με μια άσχημη διαιτησία 85 – 72.

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μας κάνουμε ξανά αναφορά στην πολύ εχθρική διαιτησία του τρίο αλλά ιδιαίτερα του Σάντου που χθες έδωσε τα ρέστα μέσα στο Νίκος Σολομωνίδης προσπαθώντας με νύχια και δόντια να σπρώξει το αποέλ να μειώσει και να φθάσει στο σκορ την ομάδα μας. Διέκοπτε συνεχώς τον αγώνα για δήθεν φτυσίματα με του ψύλλου πήδημα και έσπαζε την ροή και τα νεύρα των παιχτών μας και των φιλάθλων. Τι έπρεπε να γίνει στο περασμένο παιχνίδι κύριε μου όταν οι οπαδοί του αποέλ κεφαλοσκυσαν τον Λιάτσο ρίχνοντας αμέτρητα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο ? Τι κάνατε όταν αυτοί έφτυναν τον πάγκο και τους παίχτες μας ? Αλλά ναι, αυτοί είναι το αποέλ. Εδώ θα σταματήσω και θα πω ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει η διοίκηση που τα τελευταία δύο χρόνια μένει απαθής στον βιασμό αυτό της ομάδας μας. Ενώ οι άλλοι ευνοούνται βγάζουν ανακοινώσεις ότι τάχα αδικούνται και εμείς που αδικούμαστε σιωπούμε για πολλοστή φορά.

Στο παιχνίδι, η ομάδα μας μείωσε 2-1 σε νίκες και για να ελπίζει πρέπει να κερδίσει το αποέλ την ερχόμενη Παρασκευή στο Λευκόθεο έτσι ώστε να έχουμε το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι εδώ στην έδρα μας. Η Πρωτέας Έκα ΑΕΛ είχε συνέχεια το προβάδισμα στο σκορ και τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να ζητήσουν κάτι το ουσιαστικό.

Δεκάλεπτα : 21 – 14, 46 – 39, 66 – 54, 85 – 72

Proteas ΕΚΑ ΑΕΛ : Λιάτσος 1, Μίτσελ 17, Ντόζετ 16 (3), Τέιλορ 12 (1), Κουνούνης 2, Σούμποτιτς 3, Παλάλας 5, Μπλάνχαρτ 10, Νίκολιτς 10, Μουγιαζίνοβιτς 9, Καμπανέλλης, Λοϊζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: