Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Μπολώνια σου ερχόμαστε.

Ξεκίνησε από σήμερα η μετάβαση των οπαδών μας στην ιστορική πόλη της Μπολώνιας όπου θα διεξαχθεί το Final Four. Γύρο στους 500 με 600 οπαδούς θα ακολουθήσουν την ομάδα μας στην δύσκολη της αποστολή που έχει να δώσει. Στόχος μας είναι να πάρουμε την κούπα και να βάλουμε το δεύτερο αστεράκι πάνω από το σήμα της Αελάρας μας. Σημειώνουμε ότι οι φίλαθλοι μας θα μεταβούν από όλες τις χώρες της Ευρώπης άλλοι αεροπορικός και άλλοι με λεωφορεία.

Η Πρωτέας Έκα ΑΕΛ βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Μπολώνια όπου ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον μεγάλο πρώτο ημιτελικό που θα δώσει την Παρασκευή στης 21.30 το βράδυ με την Βίρτους. Η Βίρτους να σημειώσουμε ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια του Ιταλικού πρωταθλήματος δέχθηκε τις πρώτες της δύο ήττες.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από έξι συνοδούς και έντεκα καλαθοσφαιριστές. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο διευθυντής της εταιρείας Χάρης Παπαδόπουλος ενώ το τεχνικό τημ θα απαρτίζεται από τον Μίροσλαβ Νίκολιτς. Την ομάδα των συνοδών συμπληρώνουν οι Σάββας Γεωργίου (γυμναστής), Ράντε Κοζαμάρε (μεταφραστής), Γιώργος Στούππας (φυσιοθεραπευτής) και Κώστας Κλεοβούλου (φροντιστής). Oι έντεκα καλαθοσφαιριστές είναι: Μίλαν Ντόζετ, Βουγιατίν Σούμποτιτς, Γκόραν Νίκολιτς, Ρόνελ Τέιλορ, Ντάρελ Μίτσελ, Μιχάλης Κουνούνης, Γιώργος Παλάλας, Χάρης Μουγιαζίνοβιτς, Γιερέτιν Γκόραν, Λαβέλ Μπλάνχαρτ και Αλέξανδρος Λιάτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: