Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ


Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, κατ αρχήν, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ για την θετική τους ανταπόκριση, στο κάλεσμα της διοίκησης μας, όσο αφορά την εισφορά μαζί με την αγορά του εισιτηρίου για τον αγώνα της Τετάρτης!! Αποδείξαμε, ξανά όλοι, ότι, ο μεγάλος κόσμος της Α.Ε.Λ. στέκεται και θα σταθεί δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, που προσπαθούν να επαναφέρουν την ομάδα μας εκεί που την θέλει η ιστορία και το παρελθόν της!!

Πλέον, στόχος όλων μας, είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Φυσικά, προηγούνται δύο δύσκολοι αγώνες για την ημιτελική φάση του θεσμού. Δύο αγώνες, οι οποίοι, για όλη την οικογένεια της Α.Ε.Λ. επιβάλλεται να κερδισθούν, με οποιοδήποτε τρόπο. Ο αγωνιστικός χώρος του Τσιρείου, πρέπει να μετατραπεί σε ‘πεδίο μάχης’ για τους ποδοσφαιριστές μας. Όποιοι κι αν αγωνιστούν, την Τετάρτη, θέλουμε να μοιάζουν σαν λιοντάρια, έτοιμα να θυσιάσουν τα πάντα, για την πρόκριση μας! Με ψυχή και πάθος, η ομάδα μας έχει τα φόντα να πάρει το ζητούμενο.

Σαν λιοντάρια δεν θα μοιάζουν μόνο οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά και οι 6500 τρελαμένοι ΑΕΛΙΣΤΕΣ, οι οποίοι, στην ανατολική κερκίδα θα δείξουν το δρόμο προς την πρόκριση. Η αδρεναλίνη του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ, βρίσκεται στα ύψη γι αυτόν τον αγώνα, ανάμεσα στο κόσμο μας επικρατεί μεγάλη ανυπομονησία και η παρουσία όλων μας, θα συμβάλει στα μέγιστα για την επικράτηση της ομαδάρας μας!

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, θέλει να στείλει στο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ, ξεχωριστά, το εξής μήνυμα: στον αγώνα αυτό, οι ποδοσφαιριστές μας, έχουν την ανάγκη της απόλυτης στήριξη σου. Σε όποιο μέρος της κερκίδας κι αν βρίσκεσαι, καθήκον σου είναι να εμψυχώσεις τους παίκτες μας. Είσαι υπόχρεος, για 90 λεπτά, να τραγουδάς και να υμνείς την ομάδα μας. Ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ, θα βρίσκεται μέσα στη ΘΥΡΑ 3, γιατί ΘΥΡΑ 3 θα είναι όλη η ανατολική κερκίδα!!!! Ντροπή σε όποιο δεν φορέσει κίτρινη φανέλα!! Όλοι μαζί, ας κερδίσουμε τον αγώνα!

Τα υπόλοιπα, περί ατμόσφαιρας στο γήπεδο, θα τα ανακοινώσουμε σε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ, λίγο πριν τον αγώνα.

Παρακαλούνται όλοι οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ, όπως το βράδυ της Τρίτης, δώσουν μαζικά το παρόν τους, στο οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, έτσι ώστε να αρχίσει η πόλη μας από την προηγούμενη του αγώνα, να πάλλεται στους ρυθμούς της ΘΥΡΑΣ 3!!


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: