Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ"


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ κατόπιν εισήγησης πολλών μελών και αποδοχής της από την πρόσφατη Έκτακτη Γενική Συνέλευση, σε μια προσπάθεια αναζωογόνησης της πρωτοβουλίας για αποπληρωμή παλαιών οφειλών, παραθέτει τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους όποιος θέλει να συνδράμει σ’ αυτή την προσπάθεια, μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό.

Οι αριθμοί των τραπεζικών λογαριασμών είναι:

Τράπεζα Κύπρου: 0381-05-015000-00

Ελληνική Τράπεζα: 241-01-466385-01

Ευελπιστούμε ότι το μήνυμα της ανάγκης για υποστήριξη αυτής της προσπάθειας έχει περάσει στον κόσμο μας και ότι ο κόσμος μας θα ανταποκριθεί.

Ταυτόχρονα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ σε συνέχεια των όσων λέχθηκαν στην πρόσφατη Έκτακτη Γενική Συνέλευση σε σχέση με την οικονομική υποστήριξη που χρειάζεται το Σωματείο για επίλυση των οικονομικών του υποχρεώσεων, κυρίως των παλιών οφειλών, θεωρεί ότι ο επερχόμενος πρώτος ημιτελικός με τον Απόλλωνα είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξει ο κόσμος έμπρακτα ότι στέκεται δίπλα στην διοίκηση. Αναμφίβολα αναμένουμε ότι η Ανατολική κερκίδα θα είναι κατάμεστη από τους φίλους της ΑΕΛ υποστηρίζοντας στον μέγιστο βαθμό την ομάδα μας.

Εκείνο που η διοίκηση καλεί τους φίλους της ΑΕΛ να κάνουν για να δείξουν ταυτόχρονα και την εκτίμηση τους προς αυτή και τις προσπάθειες της, είναι η προαγορά των εισιτηρίων του αγώνα καταβάλλοντας το επιπλέον ποσό που θα ζητηθεί, λαμβάνοντας επίσης υπόψη και το γεγονός ότι ως φιλοξενούμενοι σ’ αυτόν τον πρώτο ημιτελικό δεν έχουμε καμιά άλλη δυνατότητα εισοδήματος, αφού πλέον από φέτος δεν ισχύει ο διαμοιρασμός των εισοδημάτων των αγώνων μας με τον Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα, η τιμή για την προπώληση αποφασίστηκε να είναι η εξής:


·Κανονικό: €30 (δώρο μια συλλεκτική αφίσα της ομάδας)
·Μαθητικό: €20 (δώρο μια συλλεκτική αφίσα της ομάδας)


Υπενθυμίζουμε τους φίλους της ΑΕΛ ότι στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου δεν ισχύει καμιά κατηγορία εισιτηρίων διαρκείας.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από το μεσημέρι της Παρασκευής από την Μπουτίκ της ΑΕΛ. Για καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας το ωράριο λειτουργίας της Μπουτίκ έχει διαμορφωθεί ως εξής:

·Παρασκευή (10/4): 09:30-19:00
·Σάββατο (11/4): 09:30-14:00
·Κυριακή (12/4): ΚΛΕΙΣΤΟ
·Μεγ. Δευτέρα (13/4): 09:30-19:00
·Μεγ. Τρίτη (14/4): 09:30-19:00
·Μεγ. Τετάρτη (15/4): 09:30-15:00

Ελπίδα της διοίκησης είναι ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και σε αυτή την προσπάθεια σημειώνοντας για δεύτερη φορά το sold-out από την προπώληση ενισχύοντας ταυτόχρονα οικονομικά και την ομάδα μας.

Γραφείο Τύπου

ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: