Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Προχωρά σε καταγγελία

Σε καταγγελία της διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα προχωρήσει η διοίκηση της ομάδας μας. Τα παράπονα της ομάδας μας επικεντρώνονται σε αρκετές φάσεις που ο διαιτητής του αγώνα δίστασε να αποβάλει ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα με 2η κίτρινη κάρτα μετά από πολύ σκληρά μαρκαρίσματα ενώ και στο πεντακάθαρο πέναλτι που είδε όλος ο κόσμος (είτε βρισκόταν στο γήπεδο, είτε από την τηλεόραση) πλην του Μάριου Τσαγγάρη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Α. Μουζουρίδης..

«Έπρεπε να καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από την ομάδα του Απόλλωνα και αξίζαμε τη νίκη όμως ο κ. Τσαγγάρης δεν μας άφησε να νικήσουμε με τα σφυρίγματά του. Μπορούσε ν΄αποβάλει παίκτες του Απόλλωνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως δεν το έπραξε. Αλλοίωσε το αποτέλεσμα με το πέναλτι που δεν μας έδωσε προς το τέλος του αγώνα»

Επίσης ανέφερε ότι θα προχωρήσουν σε καταγγελία του διαιτητή.

«Η καταγγελία του διαιτητή είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε στο συμβούλιο της ομάδας μας για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Επίσης σκεφτόμαστε να προτείνουμε ο επαναληπτικός του κυπέλλου να διεξαχθεί με ξένους διαιτητές»

Δεν υπάρχουν σχόλια: