Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ


Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια ζωής του, καλεί όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ, στην μεγάλη συγκέντρωση, που θα γίνει στο οίκημα μας την Παρασκευή το βράδυ.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, ο οποίος ιδρύθηκε το 1989, ήταν πάντα ο πνεύμονας της Α.Ε.Λ. και μέσα από την 20χρονη πορεία του έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο έργο, τόσο στα γήπεδα όσο και σε κοινωνικά θέματα! Οι άνθρωποι που υπηρέτησαν την Α.Ε.Λ., μέσω του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, είναι πάρα πολλοί, γι αυτό, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Οκτώβριο, θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε, ελπίζουμε όλους, όσους με την προσφορά τους οδήγησαν τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, στη κορυφή των οργανωμένων οπαδών!

Την Παρασκευή, στις 8:30 το βράδυ, θα γίνει μεγάλη συγκέντρωση, στο οίκημα μας στον εναέριο. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Μεταξύ άλλων θα τιμηθούν για την προσφορά τους όλοι οι πρόεδροι του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ από το 1989 μέχρι και σήμερα αλλά και τα μέλη του ιδρυτικού διοικητικού συμβουλίου του 1989! Θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ και όλα τα μέλη μας όπως δώσουν το παρόν τους σε μια όμορφη κίτρινη βραδιά!

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, την εβδομάδα που μας πέρασε, έδωσε το παρόν του σε διάφορες συγκεντρώσεις, οι οποίες έγιναν σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού αλλά και στη Πάφο. Ο σκοπός, που ήταν η μέγιστη συσπείρωση αλλά και η σύσφιξη σχέσεων με όλους τους πυρήνες ΑΕΛΙΣΤΩΝ, επιτεύχθηκε και πλέον, η επετειακή συγκέντρωση της Παρασκευής, γίνεται ακόμα πιο σημαντική εν όψη και του ημιτελικού που ακολουθεί!!

ΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΜΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: