Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Εμπάργκο Δηλώσεων.


Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ θέλει να ενημερώσει όλους τους εκπροσώπους του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ότι από σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου 2009 έχει επιβληθεί εμπάργκο δηλώσεων σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, στην τεχνική ηγεσία και σε όλα τα μέλη της διοίκησης εξαιρουμένου του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας μας Νικόλα Λεβέντη.

Νοιώθουμε ότι έχουμε περιέλθει σε μια πολύ κρίσιμη και καθοριστική εβδομάδα αφού σε εννιά μέρες από σήμερα μπορεί και να κρίνεται η τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδος για το Σωματείο μας καθώς θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου μεταξύ της ομάδας μας και του Απόλλωνα. Έτσι, κρίνουμε σωστό και αναγκαίο όπως αφήσουμε την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία αλλά πολύ περισσότερο τους ποδοσφαιριστές να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους και να μην ασχολούνται με τίποτα άλλο παρά μόνο με τον εν λόγω αγώνα.

Ακόμη, καθίσταται σαφές και ξεκάθαρο προς όλους ότι από σήμερα δεν θα αναφερθούμε ξανά σε επιβεβαίωση ή διάψευση πληροφοριών για μεταγραφές ή μεταγραφικούς στόχους. Αν υπάρχει οτιδήποτε ανακοινώσιμο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας
www.aelfc.com.

Τέλος, καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της ΑΕΛ όπως δώσει μαζικά το παρόν του στα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν στο Τσίρειο Στάδιο με αντιπάλους την Ομόνοια για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος και τον Απόλλωνα για την φάση των ημιτελικών του Κυπέλλου αντίστοιχα, και να παραμείνει δίπλα στην ομάδα σ' αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο που διανύουμε αφού μόνο ενωμένοι μπορούμε να ανεβάσουμε την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει.

Γραφείο Τύπου

ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: