Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Επιτέλους επήλθε συμφωνία


Την υπογραφή του θα αποσπάσει η διοίκηση αύριο του Έτβιν Ουόν αφού σήμερα συμφώνησαν σε όλα για νέο ανανεωμένο τετραετές συμβόλαιο. Όλα έγιναν κάτω από μεγάλη μυστικότητα και με αστραπιαίες κινήσεις. Χωρίς να πάρει κανένας χαμπάρι ψες αργά το βράδυ βρέθηκε στο νησί ο μάνατζερ του παίχτη. Σήμερα έγινε συνάντηση σε παραλιακό ξενοδοχείο όπου διέμενε ο γνωστός μάνατζερ. Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι Σοφοκλέους, Γιάπας και Παλλαρής ο μάνατζερ και ο Ουόν.

Από όσο γνωρίζουμε έγιναν σκληρές διαπραγματεύσεις και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Έτβιν Ουόν θα αποτελούσε παρελθόν ο πρόεδρος έκανε την υπέρβαση και με μια απίστευτη πρόταση για τα Κυπριακά δεδομένα έκλεψε μέσα από τα χέρια τον παίχτη όπου θα κατέληγε στον Θρηνάκι της πόλης.

Ο παίχτης θα υπογράψει στα γραφείου του Τάσου Παλλαρή αύριο το νέο του τετραετές συμβόλαιο. Υπάρχει μια ρήτρα €1,000,000 για τυχών ομάδα του εξωτερικού ενώ η συμφωνία αυτή δεν ισχύει για τις ομάδες της Κύπρου. Η ΑΕΛ αγόρασε τα δικαιώματα του παίχτη όπως ήθελε εξ αρχής. Οι αποδοχές του ποδοσφαιριστή ανέρχονται για τα τέσσερα αυτά χρόνια στο €1,500,000 και ο μάνατζερ θα πάρει το ποσό των €200,000 για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Καταφέραμε και εντοπίσαμε τον ποδοσφαιριστή έξω από το ξενοδοχείο και μας είπε λίγα λόγια για την νέα αυτή συμφωνία
«είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ΑΕΛ γιατί αυτό ήθελα εξ αρχής μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον μάνατζερ μου που κατάφερε να μου εξασφαλίσει ένα δυνατό συμβόλαιο, την διοίκηση που πιστεύει σε μένα και επενδύει ένα τεράστιο ποσό και τέλος τον κόσμο της ΑΕΛ που με ήθελε στην ομάδα και με στήριζε συνέχεια. Τους στέλνω το μήνυμα ότι θα δώσω άπαντες των δυνάμεων μου να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και να πάμε τελικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: