Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Στην Αγέλη των Λεόντων για ακόμη 3 χρόνια.


Την υπογραφή του για νέα συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων υπόγραψε ο Έτβιν Ουόν. Ο Ιβοριανός αμυντικός θα μείνει Λέοντας με ένα νέο συμβόλαιο με πλουσιοπάροχες απολαβές, το ακριβότερο που είχε ποτέ ξανά ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, και το σημαντικότερο χωρίς ρήτρα. Η διοίκηση απόδειξε ότι τους παίχτες που θέλει να κρατήσει τους κρατάει και διαψεύδει όλους αυτούς που ήθελαν τον Ουόν να είχε κλείσει στον θρήνο πριν ένα μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει ότι ο Έντβιν Ουόν θα συνεχίσει να είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ για τα επόμενα 3 χρόνια αφού ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα μας σήμερα Δευτέρα 13 Απριλίου 2009 υπογράφοντας το νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η Διοίκηση.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο 28χρονος αμυντικός δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει σήμερα το νέο συμβόλαιο με την ομάδα μου ΑΕΛ για τα επόμενα τρία χρόνια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους ανθρώπους της Διοίκησης αλλά και από τον κόσμο που με στηρίζει ολόκληρη την χρονιά. Πλέον το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα την Τετάρτη όπου στόχος μας είναι η νίκη.”

Από πλευράς διοίκησης, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσος Παλλαρής τόνισε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ουόν θα συνεχίσει να είναι μαζί μας για τα επόμενα τρία χρόνια αλλά και πολύ ανακουφισμένοι που αυτό το μίνι σίριαλ είχε αίσιο τέλος. Εμείς θέλαμε να παραμείνει στην ομάδα μας ο Ουόν αφού είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και στηρίζουμε πάρα πολλά σ’ αυτόν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και κάποιους ανθρώπους οι οποίοι συνέτειναν για να παραμείνει στην ΑΕΛ ο ποδοσφαιριστής. Μετά και το αίσιο τέλος στην υπόθεση Ουόν η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στον επερχόμενο αγώνα του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα και καλώ τον κόσμο να έρθει να στηρίξει αυτήν την ομάδα γιατί το αξίζει.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: