Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

"NO COMMENT!!!"

Ήμαρτον πλέον – Αν είναι δυνατόν!!!Μόνο αυτό μπορούμε να πούμε γιατί δεν θα θέλαμε να παραπεμφθούμε στην δικαστική για δηλώσεις. Θα προτιμήσουμε αυτή την φορά να παραθέσουμε τα στοιχεία και να τ’ αφήσουμε να μιλήσουν από μόνα τους, επιτρέποντας στον φίλαθλο κόσμο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους σ΄αυτό, παράγοντες, δημοσιογράφους, αξιωματούχους, πολιτειακούς παράγοντες, να κάνουν τους οποιουσδήποτε συνειρμούς και εκτιμήσεις θέλουν.


Α) Καταγγελία για προσωρινή διακοπή αγώνα:


1) Στο φύλλο αγώνος Εθνικού Άχνας – ΑΕΛ αναγράφεται ότι ο αγώνας διακόπηκε για δύο λεπτά στο 62’ για συνεχείς ύβρεις προς τον διαιτητή και την ΚΟΠ.

2) Στις 15 Σεπτεμβρίου 2009 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ αφού μελέτησε τα φύλλα αγώνος της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Marfin Laiki 2009-2010 παρέπεμψε το Σωματείο ΑΕΛ στην Δικαστική Επιτροπή για παράβαση του άρθρου 52 του Κεφαλαίου 15 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Marfin Laiki 2009-2010 με την κατηγορία προσωρινή διακοπή αγώνα.

3) Στο Άρθρο 52 του Κεφαλαίου 15 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος αναφέρει κατά λέξη τα εξής: Σε περίπτωση που ενέργειες οπαδών προκαλούν την προσωρινή διακοπή αγώνα για περίοδο λιγότερη των 5 λεπτών το Σωματείο στο οποίο ανήκουν οι οπαδοί που προκάλεσαν την διακοπή θα τιμωρείται με πρόστιμο 2.500 Ευρώ.

4) Στις 24 Σεπτεμβρίου 2009 η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ σε συνεδρία της επέβαλε πρόστιμο 6.000 Ευρώ στο Σωματείο ΑΕΛ για παράβαση του άρθρου 52 του Κεφαλαίου 15 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Marfin Laiki 2009-2010 με την κατηγορία προσωρινή διακοπή αγώνα.


Β) Καταγγελία για χαρτοπόλεμο:


1) Στο φύλλο αγώνος Εθνικού Άχνας – ΑΕΛ αναγράφεται κατά λέξη: Στο 46’ πριν την έναρξη του Β’ μέρους οι οπαδοί της ΑΕΛ έριξαν προς το μέρος του τερματοφύλακα της Άχνας κομματάκια χαρτιού, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται η γραμμή τέρματος. Καθυστέρησε η έναρξη του αγώνα για δύο λεπτά. Πρόστιμο €1000.

2) 1η αγωνιστική: Ερμής - ΑνόρθωσηΌπως έχουμε όλοι παρακολουθήσει από την τηλεόραση ο λόγος που καθυστέρησε η έναρξη του Β’ ημιχρόνου του συγκεκριμένου αγώνα ήταν οι πολλοί καπνοί από την φωτιά που άναψαν στην Νότια κερκίδα οπαδοί της Ανόρθωσης. Πρόστιμο €1000.


Γ) 3η αγωνιστική: Νέα Σαλαμίνα - Ανόρθωση


Σύμφωνα με πληροφορίες στο φύλλο αγώνος του εν λόγω αγώνα αναγράφονται κατά λέξη τα εξής:


“Στο 43’ λεπτό ρίχτηκε μια φωτοβολίδα από την κερκίδα της Ανόρθωσης. Στο 44’ λεπτό ρίχτηκε ακόμη μια φωτοβολίδα από την κερκίδα της Ανόρθωσης προς την κερκίδα της Σαλαμίνας και κατέληξε εκτός γηπέδου περνώντας πάνω από τους οπαδούς.”


“Με την λήξη του αγώνα οπαδοί των δύο ομάδων αντάλλαξαν αντικείμενα μεταξύ τους. Οι οπαδοί της Ανόρθωσης έσπασαν το κιγκλίδωμα που υπάρχει στην κερκίδα τους και χώριζε την κερκίδα της Νέας Σαλαμίνας.”


“Στο 33’, στο 40’ και στο 59’ ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα από τους οπαδούς της Ανόρθωσης.”


“Στο 41’ οι οπαδοί της Ανόρθωσης έριξαν 2 φωτοβολίδες προς τους αντίπαλους φιλάθλους. Είμαι σίγουρος ότι τις έριξαν με πιστόλι διότι είχαν μεγάλη ταχύτητα που η μία χτύπησε στους τσίγκους του σκέπαστρου των επισήμων και η άλλη έφυγε προς τον δρόμο (Ευτυχώς).”


“Μετά την λήξη του αγώνα: -Μια κροτίδα πάνω στην κερκίδα των οπαδών της Ανόρθωσης μεγάλης έντασης (ισχύος).-Έριξαν προς τους αντιπάλους διάφορα αντικείμενα.-Περί τα 100 άτομα άρχισαν να “σούζουν” το διαχωριστικό κιγκλίδωμα μεταξύ Νότιας κερκίδας (φίλαθλοι Ανόρθ.) και δυτικής κερκίδας (φίλαθλοι Σαλαμ.) με αποτέλεσμα να γίνει 3 κομμάτια. Δύο σωλήνες έπεσαν στον διάδρομο εξόδου των φιλάθλων της Νέας Σαλαμίνας.”


• Στις 22 Σεπτεμβρίου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ τα φύλλα αγώνος της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Marfin Laiki 2009-2010 παρέπεμψε το Σωματείο Ανόρθωσης Αμμοχώστου στην Δικαστική Επιτροπή για παράβαση του άρθρου 26 του Κεφαλαίου 15 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Marfin Laiki 2009-2010 με την κατηγορία ρίψη αντικειμένων. (Πηγή: Επίσημη ιστοσελίδα ΚΟΠ)


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ δηλώνει ότι θα εξετάσει με τους νομικούς του συμβούλους ενέργειες που μπορούν να γίνουν για να προστατευτεί το Σωματείο μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

poso pio faneri na einai .......
DEN THA TOUS PERASI!!!!!
AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL AEL VARTETO KALA STO MIALOUDAKI SAS OSO KAI NA PROSPATHSETE O AELisras EINAI AEListas..... KATAFERNETE NA MAS PORONETE PERISOTERO......AEL KAI DEN3ENERONOUME POTE.......