Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Απόπειρα δολοφονίας.


Απόπειρα δολοφονίας συνέβη μετά το τέλος του αγώνα Ανόρθωση ΑΕΛ. Ένα από τα πολλά λεωφορεία που μετέφεραν τους οπαδούς της ομάδας μας στη Λεμεσό κτυπήθηκε από πέτρα που έριξαν οπαδοί της Ανόρθωσης που κρύφτηκαν πάνω στην γέφυρα στο Αλεθρικό. Η Αστυνομία συνόδευε τα λεωφορεία μέχρι το σημείο εκείνο και όταν η αστυνομία πλέον σταμάτησε την συνοδεία τα θρασύδειλα βρήκαν την ευκαιρία να ρίξουν πέτρες κρυμμένα και μέσα στα σκοτεινά.

Συγκεκριμένα αμέσως μετά την αποχώρηση της αστυνομίας που συνόδευε τα λεωφορεία των οπαδών της ΑΕΛ μέχρι και την έξοδο από την Λάρνακα στο ύψος του αυτοκινητόδρομου που βρίσκεται η γέφυρα Αλεθρικού άγνωστοι που βρισκόντουσαν πάνω στη γέφυρα έριξαν πέτρα η οποία κτύπησε τον ανεμοθώρακα λεωφορείου με αποτέλεσμα να κτυπήσει ο οδηγός του.

Ο οδηγός ευτυχώς κατάφερε να μην χάσει τον έλεγχο διασώζοντας τους επιβάτες. Όπως έχουμε πληροφορηθεί ο τραυματίας μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Λάρνακας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση του κρίνετε ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Το κόκαλο του φρυδιού του θρυμματίστηκε ενώ όπως διαπιστώθηκε μέσα απο τον αξονικό τομογράφο υπέστη δύο μικρά αιματώματα στο εγκέφαλο. Ο οδηγός που η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου φέρει και ένα θλαστικό τραύμα που χρειάστηκε 15 ραφές λίγο πιο πάνω απο το μάτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: