Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Φιλικό τεστ.


Φιλικό αγώνα έδωσε χθες το απόγευμα η ομάδα μας ενόψει προετοιμασίας για την 2η αγωνιστική με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι. Μετά και την πρώτη αγωνιστική ως γνωστό το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου και έτσι η ομάδα δεν μπορούσε να μείνει σε αγωνιστική απραξία για 15 μέρες. Εξάλλου ήταν μια καλή ευκαιρία να δει ο Νιρ Γκλίγκερ σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, αυτούς που είχε στην διάθεση του αφού ως γνωστό ο Πούλπο πήγε με άδεια της διοίκησης Αργεντινή και ο Ντικουμάνα με Ουόν στην Ρουάντα για τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική τους ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν συμμετοχή με την Δόξα. Στο σχήμα αυτό βρισκόταν και οι Άγγελος Ευθυμίου όπου αποχώρισε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου και Χρίστος Χαραλάμπους όπου στο ημίχρονο έγινε αλλαγή. Και οι δύο ποδοσφαιριστές φάνηκαν επηρεασμένοι από τους τραυματισμούς τους μιας και ήταν αρκετά πίσω σε απόδοση.

Αξίζει να γίνει αναφορά για τον Μαξίμ Λαρόκ ο οποίος δοκιμάστηκε αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Με την ομάδα αγωνίστηκαν και νεαροί Ραφαέλλος Παναγιώτου που κάνει την στρατιωτική του θητεία χωρίς να έχει προετοιμασία στα πόδια του και Άγγελος Ιωάννου. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με 6-1 χάρη στο χατ-τρικ του Ρόκε, ενώ απο ένα γκολ πέτυχαν οι Κλέιτον (Πέναλτι), Ρούγκα και Αλί.

Ο Καϊρίνος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια ενώ οι Κακογιάννης και Πάρπας αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Τζούνιορ κινήθηκε από αριστερά και ο Ευθυμίου που αντικαταστάθηκε από τον Παναγιώτου στα δεξιά. Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Ρούγκα και Κερκέζ ενώ ο Χαραλάμπους είχε ένα πιο ελεύθερο ρόλο πίσω απο τους Κρασά, Ρόκε και Φρέντι.
Στην επανάληψη χρόνο συμμετοχής πήραν οι Βάργκας, Κλέιτον οι δύο Αφρικανοί Άλλι και Καμαρά, Ντόσα Τζούνιορ, και Άγγελος Ιωάννου. Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε κάτω από τα γκολ ποστ ο Αυστριακός Άουνσμιντ που μπήκε στην αρχή της επανάληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: