Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Τσάπα για τα φαντάσματα.(video)

Έβγαλε την τσάπα στο δεύτερο γκολ ο Φρέντυ Ντο Σάντος αλλιώς πελλάβραμος αφού κατάλαβε πως θα φεύγαμε νικητές από το Δασάκι της Άχνας, για να θάψει τα φαντάσματα που κατατρέχανε την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια, που μας ήθελαν να μην κερδίζουμε στο γήπεδο αυτό. Αυτά δήλωσε χθες στο Capital TV. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

"Ήθελα να θάψω το φάντασμα που κατέτρεχε την ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια και δεν μπορούσα να φύγω χωρίς επιτυχημένο αποτέλεσμα από το Δασάκι. Πριν το ματς μιλούσα με κάποια στελέχη της διοίκησης. Μου είπαν ότι τα τελευταία πέντε χρόνια δεν είχε καλή παράδοση η ομάδα στην έδρα του Εθνικού. Έτσι αποφάσισα να σκάψω ένα λάκκο, να θάψω το φάντασμα. Δεν το έκανα μετά το πρώτο γκολ που πέτυχα, αλλά μετά το δεύτερο, επειδή εκεί πίστεψα ότι θα φεύγαμε νικητές. Ένιωσα περισσότερη σιγουριά για τη νίκη.

Εκτός από τα φαντάσματα υπάρχει και ο μεγάλος συναγωνισμός στην ομάδα δήλωσε ο Αγκολέζος επιθετικός.... "Όταν παίζεις βασικός, προσπαθείς να πάς όσο πιο καλά γίνεται. Αν δεν παίξεις καλά, τότε πολύ εύκολα μπορείς να βρεθείς στον πάγκο"
Ο Φρέντυ έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το πάθος που βγάζει στο γήπεδο το οποίο πηγάζει από την υπέρμετρη αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο της ΑΕΛ προς εκείνον και την οικογένεια του κάτι που του συμβαίνει πρώτη φορά και θέλει να μας ξεπληρώσει με την καλή απόδοση του και τα πολλά γκολ που θα φέρουν τις νίκες της ομάδας μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: