Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

Όλα έτοιμα για τον επόμενο αγώνα της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. Η Λάρνακα και το Αντ. Παπαδόπουλος είναι ο επόμενος προορισμός για την ομάδα μας. Εκεί όπου καλούμαστε όλοι να υπερβάλουμε εαυτό για να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στόχος ο οποίος μοιάζει πολύ δύσκολος αλλά όχι και ακατόρθωτος για την φετινή Α.Ε.Λ.! Η μάχη προμηνύεται σκληρή.

Όλοι, όσοι κατάφεραν να αποκτήσουν ένα από τα πολύ λίγα εισιτήρια που μας αναλογούν, θα πρέπει στον αγώνα αυτό να δώσουν όλη τους τη δύναμη και να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές μας προς τη νίκη. Ο ρόλος των ΑΕΛΙΣΤΩΝ που θα βρίσκονται στο γήπεδο αυτό είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Καθήκον του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ είναι μόνο το τραγούδι και η εμψύχωση της ομάδας μας. Το Αντ. Παπαδόπουλος πρέπει να γίνει δική μας έδρα, όπως δική μας έδρα έγινε και το δασάκι πριν δύο εβδομάδες!! Το τρόπο τον ξέρουμε όλοι και καλούμαστε να το πράξουμε, μακριά από ακρότητες και ενέργειες που μπορεί να ζημιώσουν το σωματείο μας.


Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, για την προστασία του σωματείου μας αλλά και των οπαδών μας, θα βρίσκεται σύσσωμος όπου χρειάζεται για την ομαλή άφιξη και αναχώρηση του κόσμου της ομάδας μας.


Όλοι μαζί θα αναχωρήσουμε από το οίκημα μας στον εναέριο γύρω στις 16.30. Όπως πάντα θα υπάρχουν λεωφορεία για την μετακίνηση των οπαδών μας, δωρεάν.


Φίλοι ΑΕΛΙΣΤΕΣ, η ομάδα μας έχει τα φόντα για ακόμα καλύτερη πορεία. Όλοι μαζί ακόμα πιο κοντά της, ακόμα πιο συσπειρωμένοι για επίτευξη των στόχων μας.


Η δύναμη του περήφανου κόσμου της Α.Ε.Λ. είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του σωματείου μας. Πάμε με όλη τη δύναμη μας στη Λάρνακα, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι πάνω στη κερκίδα, να δείξουμε ξανά τι πάει να πει ΑΕΛΙΣΤΑΣ και να επιστρέψουμε με τη νίκη πίσω στη πόλη μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: