Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Θρησκευτικά εμπόδια.

Το "Γιομ Κιπούρ" η μεγαλύτερη γιορτή των Εβραίων, δεν επιτρέπει στους πιστούς να εργάζονται την συγκεκριμένη ημέρα, κάτι που θα αφήσει εκτός πάγκου για τον αγώνα με την Ανόρθωση τους Νιρ Γκλίγκερ και Φέλιξ Ναϊμ. Συγκεκριμένα η γιορτή τους αυτή είναι η μέρα των βασανιστηρίων τους και πρέπει να την τηρήσουν για να συγχωρηθούν οι αμαρτίες τους. Μετά της 18.30 της Κυριακής δεν δικαιούνται να μετακινούνται, να φάνε, να πιούνε, να μιλήσουν στα τηλέφωνα, να δούνε τηλεόραση, να εργαστούν, να κάνουν σεξ, να φοράνε δερμάτινα παπούτσια κτλ....Αυτό θα κρατήσει 26 ώρες και έτσι αφήνουν την ΑΕΛ μας να πάει στο ΠΑΠ χωρίς την καθοδήγηση του προπονητικού μας τημ.

Την καθοδήγηση της ομάδας θα έχει ο ποδοσφαιρικός διευθυντής, Νίκος Αντρέου, επειδή και ο βοηθός προπονητής Φέλιξ Ναϊμ είναι Ισραηλινός και θα τηρήσει το θρησκευτικό έθιμο.

Να αναφέρουμε ότι παρόμοια περιστατικά συνέβησαν με πολλούς συμπατριώτες του Γκλίγκερ ακόμη και σε αγώνα της Πρέμιερ Λίγκ όταν προπονητής της Τσέλσι ήταν ο Αβραάμ Γκράντ.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη η ΑΕΛ ζήτησε αλλαγής ώρας της διεξαγωγής του αγώνα από 19.00 σε 16.00 κάτι που ως φυσικό δεν έγινε αποδεκτό. Έτσι αυτό μέλλει να ζήσουμε στην ΑΕΛ στα τόσα άλλα παράξενα που περάσαμε ως Αελίστες οπαδοί. Η ομάδα θα κερδίσει και χωρίς τον προπονητή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: