Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ


Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μας. Η 2η αγωνιστική μας καλεί να ταξιδέψουμε στο δασάκι της Άχνας, την Κυριακή το βράδυ. Όπως και ο κάθε αγώνας, έτσι κι αυτός, έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό του τον ψηλό βαθμό δυσκολίας. Μια δύσκολη έδρα, διαχρονικά, η οποία όμως από ότι φαίνεται θα ντυθεί κι αυτή στα κίτρινα. Η κινητοποίηση και η δυναμική των οπαδών της ομάδας μας συνηγορούν στο ότι την Κυριακή το βράδυ η ομάδα μας θα έχει μαζική και θερμή συμπαράσταση από μεγάλο αριθμό ΑΕΛΙΣΤΩΝ!!


Ο στόχος είναι απλά η νίκη. Παρ όλες τις δυσκολίες η ομάδα μας καλείται να πάρει το ζητούμενο. Είμαστε σίγουροι πώς οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από όλους μας και να φέρουν το τρίποντο στη πόλη μας.


Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, θα δρομολογήσει λεωφορεία, με τα οποία, μπορεί, όποιος φίλος ΑΕΛΙΣΤΑΣ θέλει, να ταξιδέψει δωρεάν στο δασάκι. Ώρα αναχώρησης: 16:30μ.μ. ( δηλαδή μετά το μεσημέρι ), από το γνωστό σημείο στο οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στον εναέριο.


Πιστεύουμε ότι ο τεράστιος κόσμος της Α.Ε.Λ., έχει πλέον επίγνωση των καταστάσεων που επικρατούν ενάντια στο σωματείο μας. Ακόμα ένα πρόστιμο χρεώθηκε στο σωματείο μας για ρίψη αντικειμένων στον αγώνα της πρεμιέρας. Η ερώτηση προς όλους είναι, πως γίνεται να έπεσαν αντικείμενα, αν έπεσαν, μόνο στον δικό μας αγώνα?? Εμείς δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πώς σε κανένα από τους υπόλοιπους αγώνες της πρεμιέρας δεν έπεσαν οτιδήποτε αντικείμενα. Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα της αντιμετώπισης που τυγχάνει το σωματείο μας από τους, υποτίθεται, αρμόδιους του ποδοσφαίρου.


Όλοι, όσοι θα είμαστε παρόντες στον αγώνα της Κυριακής, καλούμαστε να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Οι οποιεσδήποτε προκλήσεις, που τυχόν θα προκύψουν, δεν πρέπει να μας παρασύρουν. Καλούμαστε να στηρίξουμε θερμά τους ποδοσφαιριστές μας καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς όμως να δώσουμε δικαίωμα τιμωρίας, σε κανένα τους!! Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ εργάζεται σκληρά για την προστασία της ομάδας μας από κινδύνους που παραμονεύουν σε κάθε αγώνα της ομάδας μας! Ζητούμε τη συνεργασία όλων σας. Όλοι μαζί ενωμένοι όπως πάντα μπορούμε να κερδίσουμε οτιδήποτε μισά την Α.Ε.Λ., οτιδήποτε μπορεί να ζημιώσει την Α.Ε.Λ.


Ομάδα, διοίκηση και κόσμος σαν μια γροθιά πάμε στο δασάκι για να πάρουμε τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: