Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ


Η πολύκροτη υπόθεση για την ένσταση της Δόξας ολοκληρώθηκε. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ απονέμει τα εξής βραβεία στους πρωταγωνιστές του έργου που όλοι μας παρακολουθούσαμε με αγωνία και απορία για περίπου μια εβδομάδα:


1. Βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου απονέμεται στον πρόεδρο της Κ.Ο.Π., για την συγκινητική του ερμηνεία στην όλη υπόθεση. Ως ο κύριος πρωταγωνιστής κατάφερε στο τέλος να αποσπάσει το χειροκρότημα του κόσμου με την κίνηση του και να συνεχίσει το δρόμο του για επίτευξη των στόχων του. Ο κύριος τυγχάνει να είναι και ο εμπνευστής του σεναρίου.


2. Βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου απονέμεται στην κυρία Δόξα Κατωκοπιάς. Το κερδίζει με το σπαθί της λόγο του ότι κατάφερε να αποστηθίσει τα λόγια του σεναρίου και να μπει στα μάτια του φίλαθλου κόσμου ως το σωματείο που λειτουργεί βάση του ευ αγωνίζεσθε!!


Οι τρεις βαθμοί λοιπόν φίλοι και φίλες ΑΕΛΙΣΤΕΣ, μας ανήκουν όπως μας ανήκαν από την περασμένη εβδομάδα. Η επικύρωση των βαθμών υπέρ μας προήλθε από το φόβο της ήττας του κατεστημένου και το ρεζίλεμα του στα μάτια όλων των κύπριων φιλάθλων!!! Βιώσαμε ένα από τα πιο δυνατά και καλοδουλεμένα σενάρια στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Εμείς ξέρουμε και ξεχωρίζουμε την κοροϊδία από την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Καλούμε τον κόσμο της Α.Ε.Λ. όπως περιμένει το επόμενο χτύπημα. Η προσοχή μας στις παγίδες του κατεστημένου επιβάλλεται να είναι ακόμα πιο επιτακτική!


Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ προτρέπει όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις μας από την επίσημη ιστοσελίδα μας, το www.syfael.com. Είδαμε την αντιμετώπιση που είχε η τελευταία μας ανακοίνωση από όλα σχεδόν τα Μ.Μ.Ε. Ραδιοφωνικές εκπομπές έκοβαν και έραβαν την ανακοίνωση μας, θέλοντας ο κάθε ένας τους να πλασάρει το δικό του μήνυμα στο κόσμο. Τα συμφέροντα αλλά και διάφορες φοβίες δεν σας άφησαν κύριοι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι να μεταφέρετε τα μηνύματα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Κάποιες ιστοσελίδες, είτε, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την ανακοίνωση μας, είτε, την παρουσίασαν κουτσουρεμένη στους φιλάθλους δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις και μηνύματα!! Η ντροπή δεν είναι δική μας αλλά αυτών που προσπαθούν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο και αυτών που δεν σέβονται ένα μεγάλο σωματείο όπως η Α.Ε.Λ..


Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ είναι αναγκασμένος να λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Τα μέλη μας είναι πάρα πολλά και ο κόσμος της Α.Ε.Λ. καθημερινά στέλνει τα μηνύματα του και τις ανησυχίες του για οτιδήποτε έχει σχέση με την Α.Ε.Λ., στο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου. Εμείς έχουμε σαν βάση τον κόσμο της Α.Ε.Λ. και το καλό του σωματείου μας! Δεν έχουμε κανένα συμφέρον πλην το συμφέρον του σωματείου μας για το οποίο ζούμε και αναπνέουμε. Εκπροσωπούμε τον τεράστιο κόσμο της Α.Ε.Λ., είμαστε η φωνή του και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Για 20 χρόνια ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ λέει τα πράγματα με το όνομα τους, όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για κάποιους, και το ίδιο θα πράξει όποτε κρίνουμε ότι είναι αναγκαίο!!


Αελίστα... ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο θερμά. Στηρίζουμε όλοι μαζί την ΑΕΛΑΡΑ μας και δείχνουμε ξανά τι σημαίνει για μας η ιδέα Α.Ε.Λ.. Παντού, όλοι δίπλα στο σωματείο μας. Φρουροί του και πιστοί προσκυνητές του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: