Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Είσαστε Γελίοι...


Επιστολή απέστηλε σήμερα η ΚΟΠ εκ μέρους του Κωστάκη Πουτσοκούμνη καλώντας αύριο το πρωί στα γραφεία της ομοσπονδίας τα δύο σωματεία ΑΕΛ και Δόξα ώστε έτσι να βρεθεί λύση στο θέμα ένστασης από μέρους της Δόξας κατά τους κύρους του αγώνα στην 1η Αγωνιστική όπου η ομάδα μας το κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με 1-0.


Ο πόλεμος όμως που δέχθηκαν όλες αυτές τις μέρες ΚΟΠ και Δόξα ήταν ανελέητος και η κριτική πολύ μεγάλη. Τα ΜΜΕ για πρώτη φορά έγυραν κατά κράτος υπέρ της ΑΕΛ και πυροβόλησαν εξ επαφής την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αφήνοντας καθαρά να νοηθεί ότι κάνουν καθαρό και ανοιχτό πόλεμο έναντι της ΑΕΛ.


Εμείς απλά θα αρκεστούμε να πούμε αυτό που γράψαμε ως τίτλο του άρθρου αυτού...Είσαστε γελίοι...

Χαιρετίσματα από το Λιμάνι και τους χιλιάδες Λέοντες...


Εμείς δεν είμαστε ΑΕΚ και Θωμά αλλά ΑΕΛ και Σοφοκλέους. Είσαστε πολύ μικροί μπροστά μας...


Άντε γεια!!!

Θα τα πούμε στο Δασάκι όπου θα είμαστε και πάλι χιλιάδες...είδη κιτρίνησε!!!


Σχετική ανακοίνωση αναρτήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ:


"Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με επιστολή που απέστειλε σήμερα (4/9) στα Σωματεία ΑΕΛ και Δόξα Κατωκοπιάς, τα προσκαλεί σε συνάντηση αύριο Σάββατο (και ώρα 11:00 το πρωί) στα γραφεία της Ομοσπονδίας.


Η συνάντηση προσκλήθηκε για συζήτηση του θέματος που έχει προκύψει μεταξύ των δύο Σωματείων σ’ ότι αφορά το μεταξύ τους παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Marfin Laiki 2009/2010 και την ένσταση που υπέβαλε η Δόξα Κατωκοπιάς κατά του κύρους του αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: