Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Περήφανε οπαδέ της μεγάλης Αελίστικης ιδέας!


Τα καραγκιοζιλίκια και ο πόλεμος ενάντια στο σωματείο μας, από την ΚΟΠ και τα πιόνια-σωματεία της, συνεχίζεται. Όλος ο φίλαθλος κόσμος παρακολουθεί, από το τέλος του αγώνα της ομάδας μας στην πρεμιέρα μέχρι και σήμερα, την μανιώδη επίθεση που δέχεται η Α.Ε.Λ. από τους διοικούντες του κυπριακού ποδοσφαίρου. Επίθεση συντονισμένη και καλά οργανωμένη με μόνο στόχο να πληγεί η Α.Ε.Λ. και ο κόσμος της. Βλέπουμε τον πρόεδρο της ΚΟΠ να συμπεριφέρεται με τρόπο εκδικητικό, λες και ο άνθρωπος βρίσκεται στην ηλικία των πέντε χρονών! Όλος ο κόσμος της Α.Ε.Λ. γελά και διερωτάται για το πόσο ηθοποιός είναι τελικά αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος τολμά και κάνει δηλώσεις περί fair play και κουροφέξαλα!! Το γέλιο που μας προκαλείς τελικά κύριε Κωστάκη Κουτσοκούμνη δεν έχει προηγούμενο!! Τόσο εσύ όσο και η κλίκα σου, δεν μπορείτε να αγγίξετε ούτε το νυχάκι του ποδιού του λέοντα. Είσαι πολύ αδύνατος για να καταστρέψεις την Α.Ε.Λ.!!!! Όσο κι αν προσπαθείς το μόνο που καταφέρνεις είναι να μας πωρώνεις ακόμα πιο πολύ και σε ευχαριστούμε για αυτό.


Φίλοι ΑΕΛΙΣΤΕΣ... Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, αφουγκράζεται τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τις αντιδράσεις του τεράστιου κόσμου μας. Εξάλλου, από εσάς όλους πηγάζει και υπάρχει ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Καθημερινά παίρνουμε χιλιάδες μηνύματα και σκέψεις για τρόπους αντίδρασης! Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ καλεί όλους τους οπαδούς της ομάδας μας να μην πέσουν στην παγίδα του κατεστημένου. Σκοπός τους είναι να μας προκαλούν μέχρι να ξεσπάσουμε και να κάνουμε αυτό που θέλουν. Με απλά λόγια όλοι αυτοί που συμμετέχουν στο καλά οργανωμένο σχέδιο για να πλήξουν την Α.Ε.Λ., περιμένουν πώς και πώς να ξεσπάσουμε με επεισόδια! Έτσι θα τους δώσουμε το δικαίωμα να έχουν το πάνω χέρι για να μας κτυπήσουν με βαρύτατα πρόστιμα και τιμωρίες.


Ζητούμε από όλους σας όπως, αφήσουμε την διοίκηση του σωματείου μας να χειριστεί το όλο θέμα. Στηρίξτε όλοι τη διοίκηση. Ίσως αυτό που μας έλειπε για πολλά χρόνια ήταν η κατά μέτωπο επίθεση για τα δίκαια του σωματείου μας!! Αυτό είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι που ηγούνται της Α.Ε.Λ., μπορούν να το πράξουν και το έχουν αποδείξει.


Ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ, είναι αναγκασμένος να στηρίξει ακόμα πιο θερμά την ομάδα μας. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ευχαριστεί και υποκλίνεται στον τεράστιο κόσμο της Α.Ε.Λ. για την εκρηκτική του παρουσία στην πρεμιέρα. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή. Η συνέχεια επιβάλλεται από όλους τους λέοντες να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ακόμα πιο μαζικό παρόν στα γήπεδα, ακόμα πιο πολλά εισιτήρια διαρκείς, ακόμα πιο μεγάλη πώρωση!!


Από μέρους μας υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε ακόμα πιο γερά στην πρώτη γραμμή για να προστατέψουμε το σωματείο μας! Η αδικία είναι διαχρονικά εμφανέστατη εις βάρος της Α.Ε.Λ. και ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ έμαθε και ξέρει πως πρέπει να αντιμετωπιστούν οι εχθροί της Α.Ε.Λ. μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: