Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ


Μετά και το νικηφόρο και εντυπωσιακό πέρασμα μας από το δασάκι, η ομάδα μας επανέρχεται στην έδρα της, εκεί όπου καλείται να δώσει συνέχεια στις νίκες. Όλοι ανυπομονούμε και για αυτό τον αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ. Όσο αφορά την παρουσία όλων μας στο παιχνίδι αυτό, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ είναι σίγουρος ότι ο κόσμος της Α.Ε.Λ. θα είναι για ακόμα μια φορά παρόν. Η μαζική και έντονη παρουσία όλων των ΑΕΛΙΣΤΩΝ στην ανατολική είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη.


Έτσι κι αλλιώς όλοι είδαμε και ζήσαμε το τι έγινε στο τελευταίο αγώνα της ομάδας μας. Η συμπαράσταση των οπαδών μας στο δασάκι ήταν εκπληκτική. Έντονη παρουσία, θερμή ατμόσφαιρα και μηνύματα από τον κίτρινο λαό σε όλους όσους τα ζητάνε. Ο κόσμος της Α.Ε.Λ. έδειξε ότι πλέον ξέρει ποίοι είναι οι εχθροί του και τον καλούμε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Καλούμε όλους τους οπαδούς της ομάδας μας, όπως συνεχίσουμε όλοι μαζί από εκεί που μείναμε. Κανένα αντικείμενο στο γήπεδο. Ο χαρτοπόλεμος κύριοι Κουτσοκούμνη και Καπιτανή, όσο επικίνδυνος κι αν είναι για εσάς, δεν παύει από το να είναι υλικό το οποίο δεν μπορεί όχι μόνο να τραυματίσει οποιανδήποτε αλλά ούτε και να είναι αφορμή για να χρεώσετε με ακόμα ένα πρόστιμο το σωματείο μας. Απλά συνεχίζεται να αποδεικνύεται ότι για εσάς η Α.Ε.Λ. είναι αγκάθι στο πισινό!! Η υποτίμηση σας προς το σωματείο μας και προς τον τεράστιο κόσμος μας είναι ολοφάνερη και γι αυτό όλος ο κόσμος της Α.Ε.Λ. σε κάθε αγώνα θα σας στέλνει σύσσωμος της δικές του απαντήσεις και μηνύματα!!


ΑΕΛΙΣΤΑ... ακόμα πιο μαζικά δίπλα στην ΑΕΛΑΡΑ μας. Η ομάδα μας δείχνει να βαδίζει στο σωστό δρόμο και όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να την συνοδεύουμε παντού. Καλούμαστε όλοι να δηλώσουμε παρόντες την Κυριακή, ακόμα πιο δυνατά και ακόμα πιο εντυπωσιακά. Πρέπει όλοι μας να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί και να αποφύγουμε τις ύπουλες παγίδες των εχθρών μας!! Η συσπείρωση όλων των ΑΕΛΙΣΤΩΝ και η τρέλα μας για την ομάδα μας, πρέπει να γίνει το όπλο μας ενάντια σε όλους αυτούς που έχουν την ΑΕΛΑΡΑ στο στομάχι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: