Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Έφυγαν 2000 έμειναν περίπου 700.

Γύρο στης 2000 χιλιάδες εισιτήρια έφυγαν χθες, πρώτη μέρα προπώλησης, που προτεραιότητα είχαν οι κάτοχοι διαρκείας για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ανώμαλη στο ΠΑΠ (19.00). Θα συνεχιστεί και σήμερα η προπώληση για τους κατόχους διαρκείας και αναμένονται τα περίπου 700 που έμειναν στην μπουτίκ σήμερα να εξαντληθούν. Το sold out είναι δεδομένο και το Νότιο πέταλο του ΠΑΠ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο με Λέοντες για να σπρώξουν την ομάδα μας προς την πρώτη της νίκη στο καταραμένο γήπεδο.

Όπως λεει και ο παπασκούλουκος, που είναι και ΑΕΛΙΣΤΑΣ....ξιου ξιου φαντάσματα ξιου ξιου...κύριε ελέισον.. :-)

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα πλην των δύο γνωστών, Άγγελου Περικλέους και Μέλιου Αριστείδου. Επανήλθε και ο Πέδρο Τορράο σε φουλ ρυθμούς στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ξεκινήσουν οι ένδεκα που αγωνίστηκαν στα τρία προηγούμενα παιχνίδια.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Στέλιος Τρύφωνος με βοηθούς τους Παπαναγιώτου και Χριστοφή. Ο εν λόγο διαιτητής ήταν στην πρεμιέρα με την Δόξα όπου μας άφησε με πολλά παράπονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: