Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Μαγικά Δυσεύρετα Χαρτάκια.


Αύριο το πρωί θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας στην μπουτίκ της ομάδας μας, στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ανόρθωση που θα διεξαχθεί στο Αντώνης Παπαδόπουλος (19.00).

Σήμερα έχει παραλάβει η διοίκηση της ΑΕΛ τα εισιτήρια από την ανώμαλη. Έχουν αποσταλεί μόλις 2,660 και για το πρώτο εικοσιτετράωρο θα διατίθονται αυστηρά μόνο για τους κατόχους διαρκείας. Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος και ο κάθε κάτοχος θα δικαιούται μόνο ένα εισιτήριο. Αν όσοι έχουν διαρκείας θέλουν να πάνε στο γήπεδο τότε δεν μένουν άλλα εισιτήρια προς διάθεση για τους υπόλοιπους οπαδούς της ομάδας μας. Είναι εδώ που θα καταλάβουν ορισμένοι ότι είναι MUST να έχεις εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛΑΡΑΣ. Στον αριθμό που απέστειλε η μικρή κυρία θα υπάρχουν και 130 παιδικά εισιτήρια. Δεν θα αφήνονται παιδιά κάτω των 12 να περνούν στις κερκίδες χωρίς εισιτήριο. Άρα και εδώ είναι περιορισμένα τα πράγματα και ας μην δοκιμάσουν μερικοί να πάρουν τα μωρά τους και να υπάρχουν προβλήματα στην είσοδο του Κωραζονογηπέδου τους.

Επίσημη σχετική ανακοίνωση, σε δηλώσεις του κύριου Μουζουρίδη το μεσημέρι στο Σπορτς 1, θα βγει αργότερα το απόγευμα στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας και να ακολουθηθεί αυστηρά από τους οπαδούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: