Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΑΝAΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΦΑΕΛ: Mε φασόλες γιαχνί...!!!

“Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ πρώτα απ’ όλα, δίνει τα συγχαρητήρια του στον μεγάλο και περήφανο κόσμο της Α.Ε.Λ. για την τρομακτική του παρουσία στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας. Η ανατολική κερκίδα του Τσιρείου η οποία έμοιαζε με ηφαίστειο, έδωσε με τη παρουσία της, το δικό της μοναδικό παλμό στη μεγαλειώδη νίκη της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. Η βοήθεια των οπαδών μας, προς τους ποδοσφαιριστές μας, ήταν καταλυτική. Η μάχη της κερκίδας κερδίθηκε όπως ήταν φυσιολογικό, γιατί το πάθος του ΑΕΛΙΣΤΑ για την ομάδα του είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλο οπαδό. Η χαρά του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ δεν περιγράφετε και πλέον όλοι μαζί ακόμα πιο δυνατά, προχωράμε για αυτό που μας στέρησαν στη περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Η Α.Ε.Λ. μας, αναγκαστικά πρέπει να κοιτάξει τον επόμενο αγώνα, ο οποίος είναι για τον θεσμό του κυπέλλου. Την Τετάρτη, μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας, στην έδρα μας και όλοι πρέπει να δηλώσουμε παρόντες, στο πλευρό της ομάδας μας. Καλούμαστε όλοι, ξανά, να δημιουργήσουμε εκείνη τη δυναμική, η οποία θα σπρώξει την ομάδα προς επίτευξη των στόχων της.

ΑΕΛΙΣΤΕΣ, η ομάδα μας δείχνει ένα άλλο πρόσωπο το τελευταίο καιρό και είναι η ώρα που εμείς, όλοι, θα πρέπει να δώσουμε αυτό το κάτι παραπάνω, με τις μαζικές μας παρουσίες σε κάθε γήπεδο, σε κάθε αγώνα. Ήρθε η ώρα που η πόρωση του ΑΕΛΙΣΤΑ θα πρέπει να αγγίξει για τα καλά την ομάδα μας και να την εμβολιάσουμε με το πάθος και την περηφάνια μας!

Τέλος καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ όπως, το βράδυ της Δευτέρας δώσουν το παρόν τους στο οίκημα μας, στον εναέριο, εκεί όπου θα σερβίρονται φασόλες γιαχνί, θα υπάρχει όπως πάντα άφθονο ποτό και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί τη περήφανη μας νίκη. Όλοι ευπρόσδεκτοι”.

Α.Ε.Λ. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: