Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Συνεχίζει να αναστήνει νεκρούς.

Μπήκε με το χειρότερο ποδαρικό η ομάδα μας στην νέα χρονιά μιας και αυτή την φορά παραχώρησε στον Εθνικό Άχνας μέσα στο Τσίρειο το ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2. Για την ομάδα μας σκόραραν οι Σερτζιάο και Ρούγκα στο 20’ και 51’ αντίστοιχα.

Η ΑΕΛ πάντα είναι αυτή που δεν ισχύει αυτό που συμβαίνει συνήθως σε όλους και πάντα της αρέσει να είναι η εξαίρεση. Έτσι και χθες ενώ ο κανόνας λέει πως όταν αλλάξεις προπονητή έστω και αν αυτός ακόμα δεν έδωσε το στίγμα του οι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να δήξουν στο νέο αφεντικό ότι αξίζουν μια θέση στην ενδεκάδα. Αντί αυτού, απέδειξαν αυτό που λέμε από την αρχή της χρονιάς ότι παίζουν χωρίς πάθος και χωρίς κίνητρο.

Η ομάδα που σε όλο το παιχνίδι ήταν με τα γνωστά της σκαμπανεβάσματα της σε όλες τις γραμμές. Ξεχώρισαν για την αρνητική τους παρουσία ο Καϊρίνος που αποδοκιμάστηκε πολύ βαρετά από τους οπαδούς μας με το τέλος του παιχνιδιού, ο Ντικουμάνα που θυμάται την μπάλα μόνο με την ομόνοια, η άμυνα μας που για πρώτη φορά το δίδυμο Πάρπα – Κακογιάννη έδειξαν πως δεν επικοινωνούσαν, στο κέντρο ο Ρούγκα είχε σχετικά κακή παρουσία, Κλέϊτον και Βάργκας πολύ ανούσιοι, Φρέντυ απλά είχε κάποιες εξάρσεις, Ο Σερτζιάο πέρα του γκολ τίποτα το ιδιαίτερο. Ο Ρούϊ Τζούνιορ έδειξε πως είναι κουρασμένος με τα πολλά παιχνίδια από πέρσι στα πόδια του. Τέλος στο όλο ναυάγιο ξεχώρισε ο Ντούσαν Κερκέζ με το πάθος του και την παρουσία του. Ο Μόνος που τιμά την φανέλα της ΑΕΛ.

Ο Ούχριν μετά και την εικόνα πλέον που σχημάτισε για την ομάδα κατάλαβε πόσο προβληματική κατάσταση έχει να αντιμετωπίσει και πόση σκληρή δουλειά έχει μπροστά του για να αλλάξει την εικόνα αυτή. Σήμερα στην πρωινή προπόνηση τα έψαλλε κανονικά στους ποδοσφαιριστές λέγοντάς τους πως στο ποδόσφαιρο πρέπει να τρέχεις και να παίζεις ποδόσφαιρο και όχι να είσαι απαθείς και στατικός.

Αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα εκτός από τον Καϊρίνο άκουσε και ο Νίκος Αντρέου για τον κακό προγραμματισμό που έκανε το καλοκαίρι με αποτέλεσμα η ομάδα από τόσο νωρίς να μήνη εκτός στόχων στο πρωτάθλημα.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρούγκα, Ντικουμάνα, Γκαλτέιρα
ΑΕΛ (Ντ. Ούχριν): Καϊρίνος, Τζούνιορ, Πάρπας, Κακογιάννης, Κλέιτον (78’ Γκαλτέιρα), Κερκέζ, Ρούγκα, Ντικουμάνα, Σερτζιάο (81’ Γκονζάλες), Βάργκας, Φρέντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: