Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Άρση της απαγόρευσης των δηλώσεων

«Από τότε που έγινε η συμφωνία είναι μετά λύπης μας που δεν έχουμε δει καμία βελτίωση στη διαιτησία. Το σωματείο μας δεν είχε συμφωνήσει τότε με την απόφαση για την άρση των δηλώσεων για την διαιτησία και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει υλοποιηθεί κανένα από τα… ανταλλάγματα που δόθηκαν για εκείνη τη συμφωνία. Οπότε, εμείς σαν σωματείο θεωρούμε ότι πλέον δεν ισχύει η συμφωνία αυτή και με όλα τα… νόμιμα μέσα που διαθέτουμε θα ζητήσουμε να σταματήσει και επίσημα αυτό το μέτρο.

Είχε συμφωνηθεί τότε να σταματήσουν οι δηλώσεις για να δοθεί άμεση στήριξη στους διαιτητές και στους αρμόδιους έτσι ώστε να έχουμε μια βελτίωση της διαιτησίας. Το δεύτερο ήταν μια εισήγηση που προήλθε από τον πρόεδρο της ΚΟΠ για να δίνονται στους προέδρους των σωματείων οι ποινές των διαιτητών που σφάλουν. Σημειώνουμε ότι ο δικός μας πρόεδρος δεν ενημερώθηκε ποτέ για κάτι τέτοιο.

Το τρίτο και πιο πολυδιαφημιζόμενο ήταν η συμφωνία που μας είχε πει ο κύριος Κουτσοκούμνης ότι έγινε για άμεση κάθοδο Άγγλων παρατηρητών. Αν είδατε εσείς ξένο παρατηρητή στην Κύπρο τον είδα κι εγώ. Άρα, αφού τίποτα δεν έχει υλοποιηθεί από τα συμφωνηθέντα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να ισχύει αυτό το μέτρο. Επίσης θέλω να τονίσω ότι εμείς οι αντιδραστικοί, εμείς που δεν συμφωνούσαμε με αυτό το μέτρο είχαμε συμμορφωθεί πλήρως, σε αντίθεση με άλλους που συνεχώς αναφέρονταν με υπονοούμενα για τις διαιτησίες μετά τους αγώνες των ομάδων τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: