Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

“Όλοι μαζί για την νίκη”

“Μια σειρά από, δύσκολους και σημαντικούς αγώνες, ακολουθεί για την ομάδα μας, αρχής γενομένης από τον αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα μας το Σάββατο. Ένας αγώνας που ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ θέλει να κερδηθεί και παράλληλα να δοθεί συνέχεια στην καλή παρουσία και στο νικηφόρο αποτέλεσμα του προηγούμενου μας αγώνα!

Ο νέος προπονητής αλλά και οι νέες μεταγραφές φαίνεται να δίνουν άλλο αέρα στην ομάδα κάτι που χρειαζόταν έτσι ώστε να αλλάξει το κακό κλίμα που βιώναμε όλοι τα τελευταία παιχνίδια! Τώρα είναι και η σειρά του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ, ο οποίος επιβάλλεται να στηρίξει ακόμα πιο πεισμωμένα την Α.Ε.Λ. μας, για το καλύτερο. Όσο κι αν πληγωθήκαμε, όσο κι αν απογοητευθήκαμε από την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας μας, εμείς δεν παύουμε από το να ζούμε και να αναπνέουμε για την ΑΕΛΑΡΑ μας. Η συνέχεια, απαιτεί από όλους όσους βρίσκονται στην οικογένεια της Α.Ε.Λ., να δώσουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους, όλες τις μάχες αλλά και να τις κερδίσουμε.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δηλώνει ξανά πανέτοιμος για τις νέες προκλήσεις και καλεί όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ όπως, από τον αγώνα του Σαββάτου και μετά, να βρίσκονται, όλοι, στην ανατολική κερκίδα και να στείλουμε ακόμα πιο δυνατά το μήνυμα ότι η Α.Ε.Λ. και ο μεγάλος κόσμος της, δεν σταματούν μπροστά σε τίποτε! Σε καμιά δυσκολία, σε καμιά απογοήτευση! Όλοι μαζί, πιστοί προσκυνητές του σωματείου μας, επιβάλλεται να δώσουμε με την παρουσία μας, κατ αρχήν στον αγώνα αυτό, την ώθηση στην ομάδα μας για να πετύχουμε το ζητούμενο. Όλοι μαζί για το αποτέλεσμα που θέλουμε. Όλοι μαζί για τη νίκη”!

Δεν υπάρχουν σχόλια: