Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

“Αφεντικά από το 1930″

“Ντέρμπυ έφυγε άλλος αγώνας έρχεται. Επόμενη υποχρέωση για τους απανταχού λέοντες είναι τη Κυριακή το μεσημέρι, μέσα στη πόλη μας, μέσα στην έδρα μας. Εδώ όπου υπάρχουμε σαν αφεντικά από το 1930, χρονιά ορόσημο για την ιστορία της πόλης της Λεμεσού.

Ο τεράστιος κόσμος της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, χωρίς πολλά-πολλά παρακάλια θα βρίσκεται στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου, όπως πάντα. Η κίτρινη λαοθάλασσα, η οποία στο πέρασμα της καταρρίπτει ρεκόρ ( μετακίνηση, από πόλη σε πόλη, 15000 ΑΕΛΙΣΤΩΝ πέρσι το Μάη ) αλλά και όπως πληροφορηθήκαμε πριν λίγες μέρες, βρίσκεται πιο πάνω στη κατάταξη των εισιτηρίων από ομάδες της τετράδας, ομάδες που αγωνίστηκαν στο champions league, ομάδες που με το έτσι θέλω “κάνουν” σε κάθε αγώνα τους “sold out”, εκλιπαρώντας τους οπαδούς τους να γεμίσουν την κερκίδα τους, ομάδες που αρέσκονται στο να τρέφονται με τα “αποφάγια” του παρασκηνίου μπας και πετύχουν μέσα μέσα και κανένα “μεζέ”!!!!

ΑΕΛΙΣΤΑ, σταμάτα να γελάς με τις προπαγάνδες των άλλων. Ο κάθε ένας έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει. Στα λόγια ο κάθε ένας μπορεί να δημιουργήσει φανταστικά πρόσωπα και καταστάσεις για να εντυπωσιάσει! Είσαι το απόλυτο αφεντικό της Λεμεσού και για ακόμα μια φορά, όλοι μαζί θα το βροντοφωνάξουμε για να το ακούσουν και αυτοί που δεν ακούνε ή κάνουν ότι δεν ακούνε!!

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, στέλνει μήνυμα πάθους και πώρωσης. Ο αγώνας αυτός θα κερδιθεί από τον περήφανο και εντυπωσιακό κόσμο της Α.Ε.Λ.. Καλούμαστε όλοι όπως δώσουμε μαζικότατο παρόν στο οίκημα μας στον εναέριο το Σάββατο το βράδυ, για να ολοκληρώσουμε τη δική μας προθέρμανση πριν τον αγώνα αυτό”!!

Α.Ε.Λ. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kane copy-paste. Diadose to oso mporeis se oses istoselides i blog ksereis. Poly kalo arthro

http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=46&m=1

Tartarean - AEL είπε...

ekseretiko file...
to eixa diabasei eidi...

Ανώνυμος είπε...

Αφού είπα σου το: οι Απολλωνίστες εν μουνιά. Κάμνουν τους μάγκες με μικρές ομάδες. Μόλις τους βάλεις λλιην πίεση στο κέντρο, χάνουν τα. Οπερ και εγένετο. Επατήσαμεν τους μεσ'τον λαιμόν. Επρεπεν να ήταν 6-0να μάθουν.

Ανώνυμος είπε...

--Σκασμός ρεεεεεε!!!!! Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!!!!! Οτι θέλει ο πελάτης!

Ανώνυμος είπε...

Kai kati allo: 700.000 en llia gia Ouon. 1 ekatommyrio, ate 900-950 xiliades. Gnwmi mou.

Tartarean - AEL είπε...

file mou fanike olokathara pws o gay einai tetrada giati agorase perissoteres apo tis mises agwnistikes...
Simera eidame tin omada pou fwnazan oti tha paroun to prwtathlima. Apodiksame oti adikoumaste apo tin bathmologiki mas thesi...

O Ouon file einai anektimitis aksias. Episis o Ntosa ekselissete defteros Ouon...megali metagrafi fetos...goustarw kai Tal tou xronou.