Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Έτοιμος ο άππαρος μας!

Πολλές οι πιθανότητες να προλάβει το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση, ο Έτβιν Ουόν. Ο καλύτερος αμυντικός της Κύπρου συμμετείχε σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας την Τρίτη το απόγευμα και αυτό χαροποίησε όλους μας γιατί οι ψύθηροι τις τελευταίες εβδομάδες έδειναν και έπαιρναν πως ο Έτβιν δεν ήταν τραυματίας αλλά το έπαιζε. Τι αρρώστια και αυτή Θεέ μου! Νομίζω πως μαγκώσαν τα μυαλά μας που τον πολύ καιρό που έχουμε να πάρουμε ένα τίτλο. Τα βάσανα που περάσαμε μας έκαναν να βλέπουμε τα πάντα καχύποπτα. Πολλές φορές δικαιολογημένα και άλλες αδικαιολόγητα. Υπομονή Λέοντες. Ο τροχός γυρίζει θα γαμίσει και ο φτωχός. Μέχρι την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει βεβαίως, αν ο παίκτης θα είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Άγγελος Ευθυμίου που ταλαιπωρείται απο πρόβλημα στην ωμοπλάτη, δεν μπόρεσε να βγάλει ολόκληρο το σημερινό πρόγραμμα. Είναι σχεδόν δεδομένη η απουσία του Κύπριου μέσου απο την αναμέτρηση κόντρα στην Κυρία.

Όσον αφορά τον Γκροστανόφσκι απο αύριο Τετάρτη θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες. Για να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Σκοπιανός διεθνής, θα πρέπει να σταλεί η μπλε του κάρτα στην ΚΟΠ.

Σε σχέση με την καθυστέρηση του Σλοβάκου μεσοαμυντικού Μπέρμπολι να αφιχθεί στην Κύπρο, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει σχέση με το ότι δεν είναι ακόμα ελεύθερος απο την Τιμισοάρα. Η ομάδα μας δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει οποιοδήποτε ποσό στον Ρουμανικό Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: