Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

«Να γίνουν”αφιλόξενα”»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΦΑΕΛ:

“Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας τρέχουν και η παρουσία μας σε όλους τους αγώνες είναι επιβεβλημένη. Τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στη καλαθόσφαιρα, οι σημαντικοί αγώνες που ακολουθούν αυτές τις μέρες καθιστούν την μαζική και θερμή στήριξη των τμημάτων μας αναγκαία.

-Σήμερα λοιπόν, η γυναικεία καλαθοσφαιρική βασίλισσα της Κύπρου, ρίχνεται στη μάχη, για μια θέση στους οκτώ του Eurocup γυναικών. Εν όψη και του επαναληπτικού, η ομάδα μας χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη έτσι ώστε να θέσει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση.
-Το Σάββατο, η ανδρική καλαθοσφαιρική μας ομάδα, δίνει άλλο ένα δύσκολο αγώνα, στα πλαίσια του τοπικού πρωταθλήματος και η νίκη είναι μονόδρομος.
-Η δύσκολη αυτή εβδομάδα, ολοκληρώνεται τη Κυριακή με τον αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στην έδρα μας. Η νίκη επιβάλλεται για πολλούς λόγους.

ΑΕΛΙΣΤΑ, δώσε θερμό παρόν σε όλους τους αγώνες μας. Τα μέτωπα είναι πολλά όμως, υποχρέωση και καθήκον όλων των ΑΕΛΙΣΤΩΝ είναι, να βρίσκονται δίπλα σε όλα τα τμήματα του σωματείου μας. Εμείς βρίσκουμε το τρόπο να ξεπερνούμε κάθε εμπόδιο, όταν πρόκειται για την ΑΕΛΑΡΑ μας. Το Melford Arena αλλά και το Τσίρειο, θα πρέπει να γίνουν ‘αφιλόξενα’ για τους αντιπάλους και να γεμίσουν από άκρη σε άκρη με λέοντες ντυμένους στα κίτρινα, έτοιμους να ‘κατασπαράξουν’ τον κάθε αντίπαλο.

Το σωματείο μας πρωταγωνιστεί σε τέσσερα διαφορετικά αθλήματα, ανδρών και γυναικών και αυτό μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη περηφάνια. Γι αυτό και πρέπει να στηρίξουμε την Α.Ε.Λ. μας σε όλα τα μέτωπα, όπως εμείς ξέρουμε.

Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Ελάτε ΟΛΟΙ να στήσουμε το δικό μας πάρτι και να στηρίξουμε τις ομάδες μας”.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ekatsamen panw me APEP alla min apogoitevomaste, yparxei kai epanaliptikos. Apo mas exartatai.
Me tous kleftes tou Kinyra tin Kyriaki einai dyskola ta pragmata nomizw. An poiasoume kali apodosi kai skoraroume prwtoi, tote elpizw na pame kala.

Kai kati efxaristo: efamen tziai ton vonXezei. Persi efamen ton Sambouric. Opote tous pilatepsoumen tous pelates en to xwnefkoun. Oraiaaaa!!!!

Tartarean - AEL είπε...

φίλε μου Καλημέρα σου.
ξεκινώ απ το τελευταίο σου σχόλιο. Εγώ πραγματικά στεναχωριέμαι που φεύγει ο Φον. Ήθελα να συνεχίσει την κατρακύλα ο θρήνος :-)

Με Απεπ φίλε ναι όντος εν δύσκολα τα πράγματα. Ο Στηβ σου το ξανά είπα είναι μάνα πάνω στην τακτική και θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό για να περάσουμε. Η ΑΕΛ να φορέσει το καλό της κοστούμι και η τύχη μαζί μας και πιστεύω θα περάσουμε εύκολα δύσκολα...

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Τάρτατε! Περίμενα εύκολη επικράτηση επί της ΑΠΕΠ έχοντας υπ'όψην το παιγνίδι για το πρωτάθλημα πριν τρείς βδομάδες. Φαίνεται πράγματι ότι ο Στήβ ξέρει να τους στήνει καλά. Ειδικά στο πρώτον ημίχρονο μας έκανε κεφαλοκλείδωμα. Το δεύτερο ημίχρονο φαινόμασταν πιο απαιτητικοί. Νομίζω ήταν καλή κίνηση να παίξει ο Φερνάντες πιο μπορστά, αλλά δεν τράβηξε ούτε αυτός ούτε η ομάδα σαν σύνολο. Μάλλον ήταν κουρασμένη. Μόνο ο Κέρκεζ είχε αυτοκρατορική παρουσία στο κέντρο. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε στον επαναληπτικό να περάσουμε.

Τον ΑΠΟΠ πρέπει να τον κερδίσουμε για ένα σωρό λόγους. Μας έκλεψαν τα τελευταία δυό παιγνίδια με παρομοιότυπο τρόπο, κλειστή αμυντική διάταξη και γκόλ σε αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά. Ελπίζω να πάμε διαβασμένοι αυτή την φορα, να μπούμε με φόρα και να πετύχουμε γκόλ για να τους ανοίξουμε.

Ο Γαρπόζης νομίζω είναι καλή κίνηση με δεδομένο το ότι είναι Αελίστας, πολυθεσίτης και καλός χαρακτήρας (ήταν τουλάχιστον --δεν ξέρω αν άλλαξε τα τελευταία χρόνια)

Tartarean - AEL είπε...

φίλε μου όπως ξανά έγραψα ο φίλος μου ο Στηβ είναι πολύ καλός προπονητής. Ξέρει πολύ καλά να διαβάζει τις ομάδες αλλά κυρίως ξέρει τακτική. Με αυτόν τον τρόπο έπαιξε την ΑΕΛ με αποτέλεσμα να μην έχουμε τους χώρους να μπούμε στην περιοχή της Απεπ. Ήμασταν και πολύ πίσω σε απόδοση, για μένα απαράδεχτα, και ήρθε μοιραία η ισοπαλία που για μένα δεν είναι καθόλου καλή.


όπως έγραψα και στο άρθρο μου στην πρώτη σελίδα είναι θέμα γοήτρου για μας τους οπαδούς να κερδίσουμε την Πέγεια. Όχι πως θα μας έρθει το κύπελλο σε μας αλλά είναι ένας τρόπος να αποδείξουμε πως η Πέγεια είναι ένα χωρκό απέναντι μας και ότι άδικα της χάρισαν το κύπελλο.

Όσον αφορά τον Γαρπόζη φίλε εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τον Αλέξη για πολλούς και διάφορους λόγους που είναι γνωστοί. Του εύχομαι μόνο να ανεβεί η ψυχολογία του και να παίξει σαν λιοντάρι.