Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Τρεις οι απουσίες με ΑΠΕΠ

Ακόμη δεν προλάβαμε να απολαύσουμε τη νίκη επί του συμπολίτη και οι παίκτες μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΠΕΠ που θα διεξαχθεί σήμερα στο Τσίρειο στάδιο (17:00).

Η ομάδα μας θα προσπαθήσει απο το πρώτο κιόλας παιγνίδι να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση αφού το κύπελλο όπως έχει χιλιοειπωθεί είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας για τη φετινή χρονιά.

Εκτός οι Κέρκεζ, Τορράο, Ρούγκα, Ρόκε και Γκροζτανόφσκι...
Όπως μάθαμε τον τελευταίο καιρό, έτσι και σήμερα η ομάδα μας θα παραταχθεί με προβλήματα απουσιών που σχετίζονται με τραυματισμούς.
Πέραν των Άλι, Λαρόγκ και Πιτσιλλου, που έμειναν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής, την ομάδα δεν θα ακολουθήσουν οι τραυματίες Κέρκεζ, Τοράο, Ρόκε, Ρούγκα και Γκροστανόφσκι.
Ο τελευταίος ακολουθεί ειδική θεραπεία προκείμενου να ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη στους προσαγωγούς ενώ θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να μπορέσει να φτάσει σε επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απο κει και πέρα, ο Ρούγκα που προπονήθηκε κανονικά αφού έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο τετρακέφαλο δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή του αυριανού αγώνα αφού η τεχνική ηγεσία έκρινε ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος για να μπει σε ρυθμούς αγώνων. Δεν αποκλείεται πάντως, να επανέλθει με την ομάδα στον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την Πέγεια.

Στην περίπτωση του Ρόκε τα πράγματα βαίνουν καλώς αφού για πρώτη φορά σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα έχοντας επαφή με την μπάλα. Ο Πορτογάλος αναμένεται να ακολουθήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης του προσαγωγού του και πιστεύεται ότι σε διάστημα δύο εβδομάδων θα βρίσκεται και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.


Ο Κέρκεζ αποκόμισε ένα πρίξημο στο πόδι από το ντέρμπι με τον απόλλωνα και θα μείνει εκτός για προλυπτικούς λόγους. Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και ούτε εμπνέει ανησυχία. Την θέση του αρχηγού θα πάρει ο Μπόμπερλι. Στην ενδεκάδα επανέρχετε και ο Ρούϊ Τζούνιορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: