Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

"ΝΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ"

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει ότι ο κ. Χρίστος Δαμιανού έχει προσληφθεί για να καλύψει το πόστο του βοηθού προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο κ. Δαμιανού είναι γυμναστής στο επάγγελμα και κάτοχος του διπλώματος UEFA-PRO, ενώ είναι και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στον τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας. Ο κ. Δαμιανού ο οποίος είναι και γνώστης της Τσέχικης γλώσσας, έχει δουλέψει με αρκετούς και αξιόλογους προπονητές από το πόστο του βοηθού προπονητή, ανάμεσα τους και ο πατέρας του νυν τεχνικού της ομάδας μας Ντούσαν Ούχριν, ενώ έχει κερδίσει και αρκετούς τίτλους με τις επίλεκτες ομάδες των Ακαδημιών της ΑΕΛ αλλά και με ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Παράλληλα, μέσα στις ευθύνες του κ. Δαμιανού θα είναι και η γενική εποπτεία των Ακαδημιών της ΑΕΛ και θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ πρώτης ομάδας και επίλεκτων τμημάτων των Ακαδημιών σε μια προσπάθεια προώθησης και ανέλιξης νέων ταλέντων σε συνεργασία πάντοτε με το υφιστάμενο δυναμικό μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον κ. Δαμιανού στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Γραφείο Τύπου
ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: