Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Boberly, σκληρές προπονήσεις...και ταβέρνα !!!

Τα χαρτιά του Μπάλαζ Μπόρμπελι έχουν ήδη κατατεθεί στα γραφεία της ΚΟΠ και το μόνο που απομένει είναι να φτάσει στην Κύπρο το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του παίκτη, προκειμένου ο Σλοβάκος να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα για τους παίκτες της ομάδας μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής με τον Gay.
Ο Αντρέ Ρούγκα δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της ημέρας με αποτέλεσμα να μειωθούν οι πιθανότητες να αγωνιστεί νοουμένου ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Έτσι ο προπονητής μας θα πρέπει να βρει λύση στην αριστερή πτέρυγα μιας και ο Ρούι Τζούνιορ συμπλήρωση τέσσερεις κίτρινες κάρτες. Ο πιο πιθανή λύση είναι αυτή του Ντικουμάνα αφού παίζει και στην αριστερή πλευρά.

Πέραν του Ρούγκα, που είναι αμφίβολος, εκτός στον αγώνα με τον Απόλλωνα θα παραμείνει ο τιμωρημένος Ρούι Τζούνιορ όπως αναφέραμε αλλά και ο Γκροζανόφσκι ο οποίος πέραν του ότι είναι ανέτοιμος, υπάρχουν προς το παρών δυσκολίες για να φτάσει η μπλε κάρτα του απο τα Σκόπια.

Αφού δούλεψαν πολύ σκληρά οι ποδοσφαιριστές μας απο τις δύο προπονήσεις της χθεσινής ημέρας το βράδυ κανόνισαν να συναντηθούν και πάλι, αυτή τη φορά όχι στο γήπεδο, αλλά σε ταβέρνα της πόλης αφού έδωσαν ραντεβού για δείπνο.
Η πρωτοβουλία πάρθηκε απο τους ίδιους τους παίκτες που θέλουν να δημιουργήσουν ακόμη καλύτερο κλίμα ενόψει και του αγώνα με τον Απόλλωνα.


Άτε να δούμε Λέοντες μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: