Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Και άλλος τραυματίας...

Οι ενοχλήσεις που ανάγκασαν τον Αντρέ Ρούγκα να αποχωρήσει απο την προπόνηση θα τον αφήσουν εκτός ομάδας στον αγώνα με την ΑΠΕΠ.

Ο Βενεζουελάνος χαφ που έδειχνε φορμαρισμένος στα τελευταία παιγνίδια παραπονέθηκε για πόνους στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και αποχώρησε απο το πρόγραμμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών κάνουν λόγο για θλάση κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα. Η κατάσταση του θα ξεκαθαριστεί αφού ο παίκτης περάσει απο ιατρικές εξετάσεις σήμερα το απόγευμα ή το πρωί του Σαββάτου. Αναφέρουμε απλά πως φέτος η ομάδα μας ταλαιπωρήτε από πολλούς σοβαρούς μυϊκούς τραυματισμούς που κρατούν εκτός ομάδας σημαντικότατους ποδοσφαιριστές για το ρόστερ μας.

Στο μεταξύ χωρίς τους Ρόκε, Τοράο και Ουόν συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής. Ο τελευταίος ανέβασε ρυθμούς και δεν αποκλείεται αρχές της επόμενης εβδομάδας να αρχίσει την επαφή με την μπάλα.
Συντηρητικά προπονήθηκε ο Πίτσιλλος ενώ ο Περικλέους απείχε λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στην εγχείριση.

Με τον Χαράλαμπο Καϊρίνο κάτω απο τα δοκάρια θα παραταχθεί η ομάδα μας στον αγώνα με την ΑΠΕΠ.
Για καθαρά διαδικαστικούς λόγους, η συμμετοχή του Τσοντοφάλσκι θεωρείται εξαιρετικά απίθανη καθώς η μπλε κάρτα του Σλοβάκου δεν πρόκειται να φτάσει στα γραφεία της ΚΟΠ πριν το απόγευμα της Παρασκευής.

Λόγω της Χριστουγεννιάτικης αργίας στη Ρωσία- ως γνωστό οι Ρώσοι ακολουθούν το παλιό ημερολόγιο- η ομοσπονδία της χώρας θα παραμείνει κλειστή και αύριο κάτι που σημαίνει ότι το διεθνές πιστοποιητικό του πρώην πορτιέρο της Ζενίτ θα φτάσει στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: