Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Μπορούμε για SOLD OUT ?


Με γοργούς ρυθμούς φεύγουν τα 6,500 χιλιάδες εισιτήρια που μας εδόθησαν για το ματς του Σαββάτου. Η προπώληση ξεκίνησε από εχθές το απόγευμα στην Μπουτίκ μας όπου θα είναι ανοιχτή μέχρι της 19.00, στο Νίκος Σολομωνίδης, στο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, στο πρακτορείο στοιχημάτων SSP απέναντι από το OLD BRIDGE και στα περίπτερα ΝΤΙΝΟΣ και ΒΑΚΑΝΑΣ. Η τιμή τους είναι 15 ευρώ συν 5 ευρώ οικονομικό βοήθημα για την εταιρεία της ομάδας μας. Τα μαθητικά έχουν πουληθεί όλα και όσοι θέλουν ίσως να υπάρχουν στο γήπεδο το Σάββατο το απόγευμα. Υπενθυμίζουμε πως παιδικά δεν έχουν δοθεί στην ομάδα μας. Θα υπάρχουν μόνο στα ταμεία του τσιρείου. Οι Απολλωνίστες μας έχουν δώσει πολύ λίγα μαθητικά ώστε έτσι να είναι σίγουροι πως θα την κάνουν την μπάζα τους γερά. Επίσης θέλουν να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο μας μιας και παιδικά δεν έχουν δοθεί. Δεν μασάμε. Εμείς πάμε για sold out μιας και ο ρυθμός που φεύγουν τα εισιτήρια είναι ταχύς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζετε κανονικά χωρίς προβλήματα εχτός από αυτό του Σερίκε Κατιάνκα που δυστυχώς θα απουσιάσει από παιχνίδι της πρεμιέρας. Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα από εχτές αλλά σίγουρα δεν προλαβαίνει. Ατομικό πρόγραμμά ακολούθησε και ο Μεσσόνες στην χθεσινή προπόνηση. Ένιωσε ένα σφίξιμο στην γάμπα αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα τον κρατήσει έξω απ την πρεμιέρα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται και κλεισμένων των θυρών. Απόψε η προπόνηση θα γίνει στο Τσίρειο στάδιο.

Όσον αφορά τους δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές ο Ελλαδίτης Βασίλης Αβρααμίδης πήρε τον δρόμο της επιστροφής αφού δεν ικανοποίησε τον προπονητή μας. Ο Γάλλος Τζέρεμυ Ροντρίγκεζ θα δοκιμαστεί και σήμερα Πέμπτη.


ΑΕΛ.....ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: