Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Επέστρεψε στο σπίτι της.


Αργά ψες το βράδυ επέστρεψε η ομάδα μας από τα Πηγάδια της Ξάνθης όπου και ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας βρίσκει τον προπονητή μας αρκετά ικανοποιημένο. Τους δόθηκε η σημερινή μέρα για ξεκούραση και από την Τετάρτη το απόγευμα το βοηθητικό μας επιτέλους θα ξανά σφίξει από ποδοσφαιρική ζωή.

Σημαντικό είναι η πρώτη προπόνηση του Τζούλιο Γκαρσία Μεσόνες με τους υπόλοιπους συμποδοσφαιριστές του, κάτι που ανάμενε με αγωνία εδώ και μέρες. Ο ποδοσφαιριστής προπονείται μαζί με τον γυμναστή φυσικής κατάστασης των ακαδημιών, στο βοηθητικό από την Πέμπτη με ιδικό πρόγραμμα που του έστειλε ο Άνινος Μαρκουλίδης. Τον Μεσόνες παρακολούθησε χθες ο Ανδρέας Μιχαηλίδης όπου ενημερώθηκε για την φυσική του κατάσταση.

- Σε μια άλλη εξέλιξη ο Ρούϊ Μορένο θα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, μιας και ο Πορτογάλος θα υπογράψει συμβόλαιο.

- Ανοιχτό το παράθυρο άφησαν οι διοικούντες μας για ακόμα μια μεταγραφή ουσίας. Η απόχτηση του Μορένο δεν επηρεάζει για τυχόν ακόμα μιας μεταγραφής.

- Ο Λοϊζος Κακογιάννης ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό του που είχε στην φτέρνα σε προπόνηση της περασμένης εβδομάδας. Του συστάθηκε διήμερη ξεκούραση. Ο ποδοσφαιριστής ακόμη δεν προπονήθηκε με την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: