Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

Καβάλα – ΑΕΛ 2-2


Ισόπαλο τελείωσε το τρίτο φιλικό της ομάδας μας με αντίπαλο την Καβάλα. Να επενθυμήσουμε ότι το φιλικό μεταδιδόταν τηλεοπτικά ζωντανά από την τηλεόραση της NTV και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡΤΣ 1.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και οι παίχτες έδειξαν αρκετά κουρασμένοι από τις διπλές καθημερινές προπονήσεις για το στάδιο της προετοιμασίας. Το σκορ άνοιξε ο Πήτερ Οφορίκουε, που όση ώρα αγωνίστηκε ήταν ο καλύτερος, στο 32΄ λεπτό. Οι γηπεδούχοί ισοφάρισαν στο 73 λεπτό. Στο 80΄ λεπτό ξανά προϊγηθήκαμε με γκόλ κεφαλιά του Μάριου Λουκά μετά από πολύ όμορφη σέντρα του Άγγελου Περικλέους. Η Καβάλα ισοφάρισε στο 83΄ λεπτό όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής μας Αντρέας Μιχαηλίδης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΝΤV, απευθυνόμενος στα Ισπανικά στον Τζούλιο Γκαρσία Μεσόνες ο οποίος παρακολουθούσε το παιχνίδι σε ζωντανή μετάδοση, ότι τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και ότι λυπάται πάρα πολύ που δεν κατάφερε να έρθει στην Ξάνθη και θα τον συναντήσουν στην Κύπρο, ενώ ο Γκαρσία απάντησε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ael.eu.com, ότι ευχαριστεί τον προπονητή και ότι αδημονεί να επιστρέψει η ομάδα από το εξωτερικό για να γνωρίσει τους συμπαίχτες του.
Δεν αγωνίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι για προοληπτκούς λόγους ο Ρούι Μορένο, ο Λοΐζος Κακογιάννης που τραυματίστηκε στην φτέρνα κατά την πρωινή προπόνηση, ο Άντριαν Μίχαλτσια που ένοιωσε ένα τσίμπημα στους προσαγωγούς και ο Πάνος Κωνσταντίνου που αποκόμισε έναν μικροτραυματισμό στο φιλικό με την Ξάνθη Β’.
Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν: Εμπέντε (Στυλιανού), Ρούι Τζούνιορ, Ουόν, Ιορτάκε, Φασσότ (Πελεντρίτης), Κατιάγκα (Τοράο), Κέρκεζ (Τζόκα), Κρασσάς (Φιλανιώτης), Ρόκε (Λουκά), Γκονζάλες (Περικλέους), Οφορίκουε (Τσόροβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: