Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Τέλος οι διακοπές – Τα ψέματα τελείωσαν.




Φίλοι και φίλες της μπλοκάρας μας σας χαιρετούμε και πάλι. Ήρθαμε πίσω ανανεωμένοι, ξεκούραστοι και έτοιμοι να σπαράξουμε να καταβροχθίσουμε τον θρήνο της πόλης. Τέλειωσαν οι διακοπές, τέλειωσαν τα ψέματα. Η ώρα μηδέν είναι πλέον κοντά και εμείς πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι όπως πάντα να δώσουμε την καλύτερη κερκίδα στα αντιπαθητικά και αξιοθρήνητα σκουλήκια της πόλης μας.

Τα φιλικά τέλειωσαν. Το μουρμουρκόν σταματάει, αφήνουμε πίσω ότι ΔΕΝ μας άρεσε και βλέπουμε το ερχόμενο Σάββατο το μικρό απολλωνάκι αφ΄ υψηλού να του κατεβάσουμε τα βρακάκια στην κερκίδα και στο γήπεδο. Έτσι τρυφερούς ποπούς αρέσουν στους Αελίστες.

Η ομάδα μας είναι δυνατή και πρέπει πρώτα εμείς οι Αελίστες να το πιστέψουμε. Σίγουρα η ήττα με την ΑΕΚ και η ισοπαλία με τον ΑΡΗ, και γενικά η απόδοση της ομάδας μας στα φιλικά, σε κανένα δεν άρεσε αλλά εμείς δεν μασάμε. Δεν ξέρω αλλά κάτι μου λεει πως η ομάδα θα έχει άλλο πρόσωπο στην πρεμιέρα και θα μου το θυμηθείτε. Μεγάλη απώλεια σίγουρα θα είναι ο Σερίγκε Κατιάγκα που μετά που την υποτροπή στο τραύμα του θεωρείτε σίγουρα απών από την πρεμιέρα. Όμως στην θέση αυτή έχουμε 2-3 καλές λύσεις που θα καλύψουν το κενό αυτό. Για μας θα είναι να ευχής έργον να δούμε τον νεαρό Άγγελο να αγωνιστεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Είναι Κύπριος, είναι νεαρός και έχει πολύ τσαμπουκά και δίψα, ξέρει τι σημαίνει ΑΕΛ – Απόλλωνας και έδειξε σε όλη την προετοιμασία πολύ δυνατός.

Σε μια άλλη εξέλιξη σας ενημερώνουμε ότι ο Πορτογάλος Μορένο είναι παρελθόν πριν καλά καλά γίνει παρόν για την ομάδα μας. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ομάδα μας, με όλες τις πληροφορίες που έχουμε, θα προβεί σε ακόμη μια μεταγραφή όπου θα καλύψει το κενό στα άκρα της άμυνας.

Σας θυμίζουμε πως τα διαρκείας στο παιχνίδι με το θρυνάκι δεν μετρούν.

Μην ξεχνάτε......Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: